PRESÈNCIA INTERNACIONAL

Eurecat, amb vocació global, disposa d’una estratègia d’internacionalització que respon a tres grans objectius:

Donar suport a les empreses en el seus processos d’internacionalització a través de la innovació tecnològica

Potenciar col·laboracions estratègiques a nivell internacional

Comercialitzar el portfoli de productes i serveis del centre

international eurecat

Casos d’èxit:

Eines predictives per optimitzar la producció de plantes fotovoltaiques a Xile

Eurecat, amb el suport de CORFO, ha participat en el desenvolupament de SMP SOLAR, un sistema de manteniment predictiu per a l’optimització de la producció de plantes fotovoltaiques a Xile, juntament amb Cima Business Factory Latam, Lader Energy i ERAM.

La solució inclou un sistema de monitorització que és capaç d’adquirir i processar informació de diferents instal·lacions fotovoltaiques per supervisar les plantes i diagnosticar, de forma predictiva, possibles desviacions i anomalies en el seu funcionament, utilitzant xarxes neuronals.

A més, incorpora un sistema d’optimització per a determinar les accions òptimes de manteniment en funció de l’estat de les plantes.

Aposta per la sostenibilitat de la indústria del plàstic a El Salvador

Eurecat estudia la viabilitat de la construcció i equipament d’un centre d’innovació i desenvolupament tecnològic empresarial pioner en sostenibilitat per a la indústria del plàstic a El Salvador, un sector que, segons dades de l’Institut Salvadorenc de l’Assegurança Social, està integrat per un centenar d’empreses i dóna feina a més de 9.000 treballadors directes.

La investigació té com a objectiu definir el model del nou centre i els serveis, equipaments i instal·lacions per millorar l’assistència que s’ofereix a el teixit empresarial i impulsar la potencial reconversió de sector plàstic cap a l’economia circular.

Marcadors bioquímics per comprovar els beneficis del suc de taronja sobre la pressió arterial per a l’Estat de Florida (Estats Units)

La unitat de Nutrició i Salut de Eurecat ha participat en l’estudi CITRUS, juntament amb un consorci internacional format per la filial europea de l’Associació Internacional de fabricants de sucs (AIJN), els productors més importants de cítrics i sucs del Brasil i el suport de l’Estat de Florida.

La investigació s’ha centrat en comprovar els efectes saludables de l’consum de suc de taronja natural sobre la pressió arterial.

Carme Margelí 

Responsable d’Internacionalització d’Eurecat

Tel. +34 937 419 100
carme.margeli[at]eurecat.org