Indústries culturals i creatives

//Indústries culturals i creatives
Indústries culturals i creatives2016-10-23T16:52:56+00:00

Eurecat, especialista en productes i solucions innovadores

Ideem i executem projectes amb alt component de recerca industrial. Treballem en el desenvolupament de solucions a mida que responen a les necessitats d’una empresa, grup d’empreses, etc.

Les nostres capacitats científico-tecnològiques se centren en:
•Processament d’imatges.
•Mètodes qualitatius i quantitatius per generar coneixement relatiu a la interrelació entre el comportament social i les xarxes socials.
•Psicologia experimental. Avaluació de l’impacte cognitiu i emocional.
•Processament d’àudio (àudio multicanal i àudio 3D)
•Intel·ligència sectorial

Projectes on s’apliquen, amb major o menor grau, actius tecnològics prèviament generats, per a la solució de nous problemes industrials.
Que es deriven d’estudis de mercat específics, valorització, sol·licituds de client, suggeriments a partir de l’estat del art, entrevistes amb líders del sector, noves idees, extensions a partir de treballs anteriors, etc.
Assessorament professional per donar consell expert en un àrea d’experiència o domini específic. Pot incloure formació específica, d’alta especialització i nivell.

Eurecat, avenços científico-tecnològics al servei de les indústries mèdia

Eurecat disposa de grups d’R+D industrial especialitzats en processament d’imatge i àudio 3D, en la generació de coneixement de la interacció dels comportaments socials i les xarxes socials, en l’avaluació de l’impacte cognitiu i emocional, en la interacció amb continguts i en les estratègies per la innovació i el creixement econòmic de les indústries culturals i creatives.

En tots ells amb àmplia experiència de treball amb les empreses públiques i privades del sector. El personal especialitzat, amb un profund coneixement del sector en general i en particular del català, disposa de les infraestructures tecnològiques necessàries per transferir coneixement i tecnologia a la indústria per tal que innovi en la presentació i la gestió del patrimoni i dels projectes culturals, de lleure i turisme basats en la cultura, el desenvolupament territorial i l’economia creativa.

Eurecat compta amb equipament i infraestructures punteres:

Laboratori d’àudio 3D, UX Lab (percepció i cognició) i equips de processament gràfic d’altes prestacions.

Nous productes i solucions en l’àmbit del so, la imatge i la percepció i la cognició

Immsound
Imm sound, tecnologia pionera d’àudio immersiu per a cinemes

Imm sound és una tecnologia pionera en so 3D immersiu per a la indústria cinematogràfica i de continguts audiovisuals. Encapçala el mercat mundial en número de sales de cinema, amb pantalles als Estats Units, Europa, l’Amèrica Llatina i l’Àsia.

L’start-up Imm sound, creada per Eurecat-Barcelona media, va ser comprada per Dolby Laboratories. La primera pel·lícula en fer ús de la tecnologia Imm sound va ser Lo Imposible, de Juan Antonio Bayona, premi Gaudí 2012 i Goya 2012.

Kalium

Kalium

Eurecat-Barcelona Media ha dissenyat i desenvolupat Kalium, una eina que permet monitorar continguts a Twitter i Facebook, gràcies a l’exploració i caracterització de converses en aquestes plataformes socials, mitjançant:

-La distribució de tweets, posts i comentaris al llarg del temps, els usuaris i l’anàlisi de continguts, així com els continguts més seguits.

-La distribució geogràfica d’opinions geo-localitzades.

-Les xarxes i interaccions d’opinions, comentaris i respostes entre usuaris, la seva centralitat a la xarxa i els continguts associats.

3dflex
3FLEX-Depth enabled workflow for flexible 2D and multiview video production

Definició i desenvolupament d’un nou flux avançat de treball per a 2D flexible:
estèreo i producció de vídeo multivista, capaç de tractar i aprofitar l’enfocament des del punt de vista del contingut de la Imatge + Profunditat i el desenvolupament dels components bàsics per a la seva execució.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!