Eurecat Latam2022-06-27T13:16:20+02:00

EURECAT LATAM

Sobre Eurecat Latam

Eurecat, la segona organització privada d’Espanya en R+D+i compta, des d’octubre de 2019, amb la seva primera seu a l’Amèrica Llatina.

En concret, a Xile, un dels països latinoamericancos amb un PIB per càpita més elevat, amb alts nivells de competitivitat, creixement, qualitat de vida i estabilitat econòmica.

Eurecat col·labora des de fa anys amb diferents empreses i institucions llatinoamericanes en la transferència tecnològica, la promoció de negocis i el desenvolupament de projectes d’innovació punters basats en la hibridació de tecnologies industrials i digitals avançades en àmbits com l’alimentació, les ciutats intel·ligents, el medi ambient, l’eficiència energètica, l’educació, el turisme i la logística per fomentar la competitivitat de les seves empreses i el benestar de la Societat.

CONTACTE

Carmen Gloria Dueñas
Manager Latam

Hendaya 60, pis 11 Las Condes (Santiago de Chile).
Providencia, Santiago

M+56 9 8436 4201
carmen.duenas[at]eurecat.org

NOTÍCIES

El centre tecnològic Eurecat Xile anticipa les claus per impulsar noves solucions innovadores davant dels desafiaments de la sostenibilitat

El centre tecnològic Eurecat, organització privada de referència a Espanya en R+D+i, celebrarà el [...]

«A Eurecat Latam impulsem la transferència tecnològica en turisme intel·ligent, Economia Circular o Intel·ligència Artificial entre altres»

Carmen Gloria Dueñas Castro és Country Manager d'Eurecat Latam des de #Xile. Química ambiental de [...]

Eurecat Latam participa en el taller organitzat per la Red de Oficinas de Transferencia de Tecnología (Red OTT) de Mèxic.

Carmen Gloria Dueñas, Country Manager de la seu d'Eurecat a Xile, i M.Carme Margelí, responsable d'Internacionalització [...]

ACORDS DE COL·LABORACIÓ

conveni SE santiago eurecat
Xile i Eurecat

Conveni de col.laboració signat entre Eurecat i el SE Santiago.

El "Programa Estratégico Regional Se Santiago", forma part de la cartera de projectes de Corfo Metropolitano, i el seu propòsit és potenciar el desenvolupament de les temàtiques de ciutats intel·ligents aplicat a la regió Metropolitana de Xile

logo SE Santiago Smart City
Go to Top