Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres2023-10-17T11:35:17+02:00

Ofertes laborals actives a Eurecat

Eurecat Centre Tecnològic de Catalunya està format per un equip de professionals que busquen la excel·lència. Els nostres valors defineixen els nostres projectes: vocació de servei, eficiència, innovació i creativitat, orientació a les persones i als resultats, transparència i equitat, respecte i compromís i treball en equip.

Troba l’oferta d’ocupació que s’ajusti més al teu perfil professional i expectatives. Inscriu-te per fer-nos arribar el teu CV. T’esperem!

Eurecat ofereix igualtat d’oportunitats de treball a qualsevol persona sol·licitant, i es compromet a garantir que no hi hagi discriminació directa o indirecta per motius de raça, edat, creences religioses, gènere, nacionalitat, estat civil o familiar, orientació sexual o discapacitat.

Eurecat gestiona els seus processos de selecció i contractació de manera no discriminatòria, i d’acord amb les lleis aplicables.

Eurecat és beneficiari del “Programa Investigo”, que permet la contractació de persones joves investigadores que participin en un projecte de recerca.

Go to Top