TALLER ON-LINE:
L’organització d’esdeveniments digitals. Eines i recursos.

25 novembre Terres de l’Ebre (10h-13h)
o
25 novembre Costa Daurada (16h-19h)

La situació actual derivada de la crisi sanitària i les restriccions i limitacions que ha portat implícites, han causat la necessitat d’adequació del sector dels esdeveniments a l’entorn virtual.

A la formació, organitzada pel LABIIT del departament d’Innovació Turística d’Eurecat i el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, aprendrem sobre eines i recursos que ens orientaran i facilitaran el disseny i organització d’esdeveniments en línia, aprofitant les noves tecnologies que permeten les relacions i comunicacions no presencials.

La participació al taller permet obtenir un certificat d’assistència lliurat pel Departament d’Innovació Turística del centre tecnològic Eurecat.

Organitzen:

Taller pràctic amb places limitades. Imprescindible inscripció prèvia a través del formulari.

 AFORAMENT COMPLET. INSCRIU-TE A LA LLISTA D’ESPERA

CONTINGUT 

  • De l’esdeveniment presencial a l’esdeveniment digital. Tècniques per aconseguir implicar als assistents de forma virtual.
  • El potencial dels esdeveniments híbrids.
  • Eines i recursos: quina plataforma digital s’adapta al meu esdeveniment i pressupost i quines apps complementàries hi ha?
  • Procés de disseny. Com definir objectius i traslladar-los a la creació de l’esdeveniment.
  • Monetització de l’esdeveniment digital: nous models de negoci per apropar-nos a la rendibilitat.
  • Limitacions i avantatges dels esdeveniments digitals i híbrids.

PONENT

Rosa Garriga, Meeting architect a Kenes Group

Experta en el procés de disseny de reunions, és graduada en publicitat i relacions públiques i disposa d’un MA en International Events Management. Actualment exerceix com a Meeting Architect a Kenes Group, un dels principals organitzadors de conferències professionals del món, on assessora clients i equips interns sobre com dissenyar congressos eficaços i mesurar-ne els resultats. També és docent en vàries universitats, ponent en diferents esdeveniments com l’EIBTM i membre del jurat dels premis Eventex International. A més, ha treballat a l’Event ROI Institute i té la certificació Digital Events Strategist del Virtual Edge Institute.

És co-autora d’un treball de recerca sobre el valor estratègic de les reunions i els esdeveniments virtuals que es publicà l’any 2012 i el 2013 va ser inclosa dins la classe inaugural de “20 in their twenties” de la Professional Convention Management Association, que reconeix als joves amb més talent del sector.

Twitter: @MeetinArchitect