FORMACIÓ D’ALTA ESPECIALITZACIÓ

Formació oberta

Eurecat ofereix una extensa programació continuada de cursos d’especialització que s’imparteixen a les instal·lacions d’Eurecat mitjançant 2 programacions de cursos anuals.

Són cursos enfocats a resoldre necessitats de les empreses, i tenen un marcat caràcter pràctic aprofitant les infraestructures del centre tecnològic.

Disposem de recursos didàctics innovadors: aules informatitzades, tallers i laboratoris amb els equips tecnològics més avançats, a Cerdanyola del Vallès, Sabadell, Mataró, Canet de Mar, Manresa i Barcelona.

Disposem també d’un Centre d’Estudis Virtual mitjançant el que oferim cursos en modalitat semipresencial i online

Formació de postgrau

Els Postgraus Eurecat estan immersos en un ecosistema d’innovació i aporten un coneixement pioner i actualitzat, uns continguts diferenciats d’àmbits d’alta especialització.

Els alumnes de Postgrau podran gaudir d’aquest entorn que ofereix el centre tecnològic i que permet la transferència de coneixements dels docents – investigadors.

Formació “in company”

Els cursos ” in company ” estan especialitzats en el disseny i la impartició de programes formatius a mida de les necessitats de les empreses i organitzacions clients. Són cursos exclusius en els seus sectors de referència i que es distingeixen pel seu caràcter eminentment pràctic.

Permeten la focalització en la resolució dels problemes puntuals del client a l’hora que es forma i especialitza al personal tècnic en el seu propi àmbit de treball.

Formació ocupacional

Els cursos de formació ocupacional estan pensats per millorar la qualificació professional dels alumnes i per promocionar l’ocupació de qualitat i la inserció laboral.

Eurecat realitza formació subvencionada per a persones desocupades o per a professionals en actiu que necessitin millorar les seves competències i així millorar la seva ocupabilitat.

Disposem alhora d’un assessorament personalitzat per a l’orientació professional i una borsa de treball gratuïta pels nostres alumnes.

francesc llobet

Francesc Llobet

Responsable de Desenvolupament de Mercats Transversals – Formació

Tel. +34 620 880 841
francesc.llobet[at]eurecat.org

Francesc Teixidó

Responsable de Desenvolupament de Mercats Transversals – Formació

Tel. +34 600 569 433
francesc.teixido[at]eurecat.org