L’Agrupació per a la Promoció del Port de Tarragona (APPORTT) i el centre tecnològic Eurecat han signat un conveni de col·laboració per impulsar i desenvolupar iniciatives conjuntes d’interès per a ambdues parts en els àmbits d’actuació d’APPORTT relacionats amb la promoció del Port de Tarragona i l’economia blava.

La col·laboració inclou el plantejament i execució de projectes d’innovació tecnològica i d’R+D+I que donin resposta als reptes que els associats d’APPORTT plantegin i als que les tecnologies i innovacions d’Eurecat puguin aportar solucions. Així com l’organització de sessions, tallers, seminaris o webinars en àmbits d’interès per als associats d’APPORTT i de manera alineada amb les capacitats i expertesa d’Eurecat, i la cessió de determinats espais que facilitin el treball conjunt d’ambdues entitats.

El conveni ha estat signat per part del president d’APPORTT, Joan Oriol, i del director general Corporatiu i d’Operacions d’Eurecat, Xavier López, a Tarragona.

Xavier López ha assenyalat que el marc de treball conjunt establert “té com a objectiu potenciar la transferència tecnològica i de coneixement a les empreses vinculades al Port de Tarragona i afavorir la seva competitivitat”.

Per la seva banda, Joan Oriol ha volgut destacar que es tracta d’un “conveni molt beneficiós per als nostres associats, que podran comptar amb l’acompanyament i assessorament d’una entitat com Eurecat per a projectes tecnològics i d’economia blava”.