Advanced Factories 2023

advanced factories

Advanced Factories 2023

Eurecat és Global Partner del proper Advanced Factories 2023, que tindrà lloc a Fira de Barcelona Gran Via, del 18 al 20 d’abril. El centre tecnològic tindrà estand propi on mostrarà diferents solucions innovadores en l’àmbit I 4.0, i participarà en diferents sessions dins del congrés.

Estem ubicats al hall 6  estand D467.

Us convidem a visitar la fira mitjançant el següent enllaç:

Hem estat seleccionats com a finalistes als  Factories of the Future Awards dins de la categoria “Millor projecte de Robòtica”, amb el projecte Sharework

El projecte PRECATEX, conjuntament amb l’empresa Canmartex, ha estat seleccionat com a finalista als premis Factories of the Future Awards 2023 a la categoria “Investigació i desenvolupament d’intel·ligència artificial aplicada en plantes industrials”.

Participarem a les següents sessions:

Dia 18 – Dimarts

Dia 19 – Dimecres

Dia 20 – Dijous

Sobre l’Advanced Factories 2023

L’Advanced Factories, l’esdeveniment tecnològic referent al sud d’Europa per a professionals del sector industrial, torna un any més del 18 al 20 d’abril de 2023 al recinte Fira de Barcelona – Gran Via per presentar les últimes solucions en automatització industrial, robòtica, fabricació additiva i les tecnologies emergents de la indústria 4.0. A més, acollirà una nova edició de l’Industry 4.0 Congress, el congrés més gran del sud d’Europa on descobrir les millors pràctiques, casos d’èxit, projectes o models de gestió per impulsar la digitalització dels centres productius i la seva transformació industrial.
Aquest any, i gràcies al canvi d’ubicació, Advanced Factories podrà donar resposta a la gran demanda d’empreses que volien exposar cada any amb un pavelló de 20.000 m2. En total, més de 380 firmes expositores presentaran més de 700 innovacions en automatització industrial, robòtica, fabricació additiva, visió artificial, bessó digital, analítica de dades, ciberseguretat, 5G, IIoT, cloud, industrial, machine learning, intel·ligència artificial, sistemes integrats de la producció, solucions d’eficiència energètica i les novetats de programari, ERP, MES, PLC i totes les tecnologies 4.0 associades al “digital manufacturing”.

Data

18 - 20 abr. 2023
Caducat!

Horari

Activitat de tot el dia

Ubicació

Fira de Barcelona - Gran Via
Recinte Gran Vía. Av. Joan Carles I, 64 08908 L’Hospitalet de Llobregat Barcelona
Categoria
Go to Top