Fira Maresme EcoConstruïm

Fira Maresme EcoConstruïm

Fira Maresme EcoConstruïm

Eurecat participa a la primera edició de la Fira Maresme EcoConstruïm que tindrà lloc el proper 27 d’abril a l’empresa EcoHUB de Cabrera de Mar, organitzada per la Diputació de Barcelona i Construcció Tecnosostenible al Maresme.

Així, de la ma de David Masip, membre de la unitat Product Innovation & Multiphysics Simulation, Eurecat presentarà el cas d’estudi “Tecnologia Plug&Play per a la rehabilitació d’edificis i obra nova. Projecte Step Up” en la sessió de d’Aplicacions, Projectes i Casos d’Estudi de la tarda.

Sobre la Fira Maresme EcoConstruïm

La “Fira Maresme EcoConstuïm”, un espai on conèixer les últimes tendències del sector de la construcció en termes d’innovació i sostenibilitat i descobrir les noves solucions que estan canviant el futur de la construcció. La jornada es realitzarà a les instal·lacions de l’empresa EcoHUB, un centre d’innovació tecnològica de Cabrera de Mar  especialitzats en bioconstrucció i paisatgisme.

L’objectiu de la fira és el de convertir-se en el punt de trobada per als professionals de la cadena de valor de la construcció, on es pretén donar a conèixer les noves tecnologies 4.0 i les innovacions en sistemes d’industrialització, digitalització i les noves solucions en termes d’eficiència i sostenibilitat, així com les darreres tendències en materials i productes que transformaran l’ecosistema de la construcció del Maresme.

Data

27 abr. 2023
Caducat!

Horari

Activitat de tot el dia

Ubicació

EcoHUB
Ctra d'Argentona, 8 de Cabrera de Mar
Categoria
Go to Top