ALIMENTARIA FoodTech 2023

ALIMENTARIA FoodTech 2023

ALIMENTARIA FoodTech 2023

Eurecat participa a la propera edició de l’ALIMENTARIA FoodTech que tindrà lloc del 26 al 29 de setembre a Fira de Barcelona.

Des d’Eurecat us convidem a visitar aquesta fira d’equipament, tecnologia i ingredients que integra tota la cadena de valor de la producció i conservació d’aliments i begudes, i participar-hi.

Eurecat hi tindrà presència amb diverses activitats:

  • Eurecat donarà la ponència “Proteïnes Alternatives: Convivència Proteica, Qualitat Nutricional i Fermentació de Precisió” amb la Dra. Helena Torrell i el Dr. Roger Mariné, investigadors de la Unitat de Ciències Òmiques, el dimarts 26 de setembre a les 15h. al FoodTech Innovarena | Speakers’ Corner. Més informació
  • Eurecat també participarà al lliurament de Premis FoodTech a les 17h a Speakers’ Corner amb Ignasi Papell, gestor de Propostes i Projectes Singulars del centre. Més informació

Utilitza aquest codi per obtenir la teva entrada sense cost  a l’ALIMENTARIA FoodTech 2023 i no t’ho perdis! EURECATATF

Sobre l’ALIMENTARIA FoodTech

Alimentaria FoodTech és la fira d’equipament, tecnologia i ingredients que integra la cadena de valor de la producció, transformació i conservació de la indústria d’aliments i begudes. És una fira transversal que dóna servei a la indústria de producció d’aliments i begudes des de la matèria primera fins a la distribució comercial.

Alimentaria FoodTech, consolidada des de 1984 per Alimentaria Exhibitions, referent mundial en fires d’alimentació, presenta les novetats de la indústria i és el punt de trobada d’innovació per a les empreses més rellevants del sector, PIMES, expositors i visitants internacionals, associacions sectorials, centres tecnològics i institucions.

Etiquetes:

Data

26 - 29 set. 2023
Caducat!

Horari

Activitat de tot el dia

Ubicació

Fira de Barcelona - Gran Via
Recinte Gran Vía. Av. Joan Carles I, 64 08908 L’Hospitalet de Llobregat Barcelona
Categoria
Go to Top