Xarxa H2CAT: Demo Day sobre producció, emmagatzematge i distribució de l’hidrogen renovable

XarxaH2CAT Demo Day

Xarxa H2CAT: Demo Day sobre producció, emmagatzematge i distribució de l’hidrogen renovable

La xarxa H2CAT celebra el seu primer Demo Day on s’abordaran dos dels principals àmbits temàtics en els quals treballa H2CAT: la producció de l’hidrogen així com el seu emmagatzematge i distribució.

L’acte aproparà les tecnologies i serveis de la xarxa H2CAT que potencien la transferència cientificotecnològica de l’hidrogen verd per tal d’aconseguir els objectius climàtics proposats per la Unió Europea de cara al 2050.

A més, els assistents al Demo Day tindran la possibilitat de visitar els laboratoris del Centre Específic de Recerca en Hidrogen de la UPC (CER-H2), ubicats al Campus Diagonal-Besòs.

Sobre la Xarxa H2CAT

La xarxa catalana d’innovació i escalabilitat del coneixement en tecnologies diferencials en l’àmbit de l’hidrogen renovable, l’H2CAT, treballa al llarg de tota la cadena de valor de l’hidrogen.

Es tracta d’una iniciativa coordinada per Eurecat en col·laboració amb l’Institut Català d’Investigació Química, l’Institut de Recerca en Energia de Catalunya, la Universitat Politècnica de Catalunya i la Universitat Rovira Virgili; i compta amb més de 30 grups de recerca.

L’H2CAT treballa sobre quatre grans àmbits temàtics que aborden els diferents reptes que presenta l’hidrogen verd: la producció, l’emmagatzematge i distribució, l’ús de l’hidrogen com a font d’energia i l’ús de l’hidrogen com a matèria primera.

Etiquetes: ,

Data

21 set. 2023
Caducat!

Horari

10:00 am - 2:00 pm

Ubicació

Campus Diagonal-Besós
Av. d'Eduard Maristany 16, Edif. A Sant Adrià de Besòs
Go to Top