Jornada Acelera Pyme: Oportunitats de la transformació digital i eines de finançament

Jornada ACELERA Pyme

Jornada Acelera Pyme: Oportunitats de la transformació digital i eines de finançament

La jornada, organitzada en el marc del Programa Acelera Pyme Eurecat, oferirà a les empreses de Figueres, l’Alt Empordà, i per extensió la demarcació de Girona, una visió general de les oportunitats que presenta la indústria connectada, mostrant els ajuts i recursos de finançament de què disposen en el seu recorregut cap a la transformació digital. La indústria connectada és cabdal per a les empreses que vulguin millorar aspectes de competitivitat, agilitat de resposta, o flexibilitat i adaptació a un entorn cada cop més canviant i competitiu.

En el marc de l’activitat, també s’hi preveuen espais per al networking, connectant les empreses de la demarcació gironina amb empreses tecnològiques del Rosselló, i en definitiva, es vol que sigui un espai per als negocis entre empreses d’una banda i l’altra dels Pirineus.

Durant aquesta sessió, es presentarà l’Oficina Acelera Pyme – Eurecat, i els nous serveis gratuïts que es posen a disposició de les organitzacions per iniciar i avançar en el procés de transformació digital.

Data

19 set. 2023
Caducat!

Horari

10:00 am - 3:00 pm

Ubicació

Figueres
Go to Top