oficines-eurecat_lleida

L’aposta d’Eurecat per apropar la innovació tecnològica a tot el territori tindrà el proper mes de juny un impuls afegit, amb la inauguració de les nostres noves instal·lacions a Lleida. Es tracta d’un projecte ambiciós, fet amb el convenciment que permetrà una relació més propera amb les indústries lleidatanes, per poder col·laborar en la millora de la seva competitivitat, mitjançant una transferència tecnològica efectiva i propera.

La inauguració de la nova seu a la capital de ponent és una peça fonamental dins del mapa territorial d’Eurecat i consolida la dinàmica iniciada en els darrers exercicis, amb la signatura d’acords estratègics amb tots els actors empresarials, institucionals, acadèmics i d’investigació.

També és la base de projectes molt potents amb empreses lleidatanes i d’encàrrecs tecnològics molt rellevants relacionats amb els sistemes de gestió intel·ligent i que porten el segell lleidatà a la resta de Catalunya i d’Europa.

Estem segurs que aquestes noves instal·lacions ajudaran a impulsar l’increment de les capacitats tecnològiques de les empreses, tant de Lleida com del conjunt de Catalunya, mitjançant una aposta d’integració dels àmbits industrials, digitals i biotecnològics.

Ara més que mai, les empreses tenen, a través d’Eurecat, accés més fàcil als coneixements i a les capacitats que defineixen el nou paradigma de la digitalització i de la fabricació avançada, dins la revolució que està introduint la indústria 4.0 i que suma múltiples tecnologies, com la intel·ligència artificial, l’Internet de les Coses i el Big Data amb els nous materials, la robòtica o la ciberseguretat.

També implica grans canvis tecnològics en el món agroalimentari, així com en la gestió intel·ligent d’un recurs tan estratègic com és l’aigua, on l’equip d’Eurecat a Lleida s’ha situat entre els grans referents europeus.

Us convidem a venir a conèixer aquests avanços i tot el potencial que ofereixen a les nostres noves instal·lacions, amb la il·lusió que aquesta nova passa que donem com a centre pugui contribuir, no només a la innovació i a la visibilitat del teixit productiu lleidatà, sinó també al progrés del conjunt del teixit econòmic i industrial.

Xavier Torra
President d’Eurecat