El centre tecnològic Eurecat participarà en el congrés Som Elèctrics, aportant el seu coneixement sobre energia i sostenibilitat, a partir de qüestions com els reptes del futur energètic i les oportunitats que obre l’economia circular en matèria de noves fonts d’energia.

En el bloc sobre el futur energètic, sostenibilitat, producció i transformació, que se celebrarà durant la segona jornada del congrés, el proper 1 de desembre, el responsable de la Línia d’Energia de la Unitat de Residus, Energia i Impacte Ambiental d’Eurecat, Sergio Morales, impartirà la conferència ‘On, com i què produïm?’ en la que resoldrà dubtes que ens plantegem sobre el futur energètic i les renovables.

Per la seva banda, la cap de la Línia de Residus i Economia Circular de la Unitat de Residus, Energia i Impacte Ambiental d’Eurecat, Sandra Meca, parlarà sobre les oportunitats generades per l’economia circular pel que fa a la valorització de residus, desús i fonts d’energia.

La setena edició del congrés, de la qual Eurecat n’és entitat col·laboradora, tindrà lloc els dies 30 de novembre i 1 de desembre al Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya.

Organitzat pel Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC) sota la direcció de Sol Roig, l’esdeveniment és un espai de debat i reflexió sobre la transició energètica i els canvis socials i econòmics que comporta i, en aquesta setena edició, parlarà del present i futur de l’energia amb una visió econòmica, geopolítica i de la interacció entre la societat i el seu entorn. A més, analitzarà com ser competitius i competents i com industrialitzar-se alhora que es renaturalitzen espais, sòls i infraestructures.