Eurecat esdevé col·laborador tecnològic de la FIRST LEGO League a Catalunya

Pàgina inicial/Corporatiu, Notes de premsa/Eurecat esdevé col·laborador tecnològic de la FIRST LEGO League a Catalunya

Eurecat esdevé col·laborador tecnològic de la FIRST LEGO League a Catalunya

FIRST LEGO League

Eurecat i la Fundació Scientia col·laboren en el foment de les vocacions científiques i tecnològiques

  • La Fundació Scientia impulsa FIRST LEGO League i FIRST LEGO League Júnior a Catalunya per promoure les vocacions de joves entre 6 i 16 anys.

  • Eurecat esdevé col·laborador tecnològic de FIRST LEGO League a Catalunya per contribuir a promoure’n els objectius.

 

Barcelona, 13 de març de 2016.- El centre tecnològic Eurecat (membre de Tecnio) serà col·laborador tecnològic a Catalunya de FIRST LEGO League, organitzada per la Fundació Scientia, amb la finalitat de contribuir al foment de les vocacions científiques i tecnològiques entre els joves i a la promoció d’habilitats i de competències vinculades a les noves necessitats educatives, lligades a la innovació, la creativitat, el treball en equip, la resolució de problemes i la comunicació.

Així ho reflecteix l’acord subscrit avui pel president de Fundació Scientia, Ricard Huguet, i el director general Corporatiu i d’Operacions d’Eurecat, Xavier López, que estableix la implicació d’Eurecat com a col·laborador tecnològic de FIRST LEGO League a Catalunya, un repte internacional on els joves dissenyen, construeixen, i programen robots funcionals, apliquen conceptes i resolen a través d’un projecte científic reptes que es plantegen a la vida real.

El president de Fundació Scientia ha destacat que “FIRST LEGO League obre la porta als joves al futur, engrescant-los en la descoberta i l’aprenentatge d’aquelles competències i habilitats que els dotaran de més oportunitats per ocupar les professions que requerirà el mercat laboral i la societat en els propers anys”.

Per la seva banda, el director general Corporatiu i d’Operacions d’Eurecat ha subratllat que la col·laboració amb FIRST LEGO League referma el compromís del centre tecnològic en atreure els joves cap a la tecnologia, a partir d’una iniciativa educativa completament alineada amb el desenvolupament de les habilitats i de les competències que requerirà el mercat en els propers anys”.

Scientia organitza FIRST® LEGO® League a Espanya des de l’any 2006, un programa internacional que promou les vocacions científiques i tecnològiques dels joves de 6 a 16 anys a través d’experiències d’aprenentatge diferents que incentiven la innovació, la creativitat, el treball en equip i la resolució de problemes.

El conveni, que tindrà una vigència inicial de dos anys, es basa en l’interès mutu de la Fundació Scientia i Eurecat d’afavorir la formació de joves, la promoció i generació de coneixement i la difusió de la innovació tecnològica mitjançant la participació en les convocatòries de FIRST LEGO League (per a joves de 10 a 16 anys) i FIRST LEGO League Júnior ( per a infants de 6 a 9 anys).

En l’execució de l’acord, la Fundació Scientia i Eurecat definiran l’estratègia de comunicació digital més òptima pel desenvolupament de FIRST LEGO League i les eines tecnològiques necessàries pel seu correcte desplegament.

By | 2017-03-13T09:25:47+00:00 març 13th, 2017|Corporatiu, Notes de premsa|0 Comentaris

Deixeu un comentari

Ets humà? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!