Experts debatran a Barcelona l’impacte de la intel·ligència artificial en el mòbil

Pàgina inicial/Big Data, Corporatiu, Esdeveniments, Notes de premsa/Experts debatran a Barcelona l’impacte de la intel·ligència artificial en el mòbil

Experts debatran a Barcelona l’impacte de la intel·ligència artificial en el mòbil

EURECAT MOBILE FORUM, 29 I 30 DE NOVEMBRE

Experts debatran a Barcelona l’impacte de la intel·ligència artificial en el mòbil

Barcelona, 22 de novembre de 2016.- Barcelona acollirà els dies 29 i 30 de novembre l’Eurecat Mobile Forum, el congrés especialitzat en les últimes tendències i estratègies del sector de la mobilitat i les aplicacions mòbils, el programa del qual estarà dedicat a la incorporació de la intel·ligència artificial, els videojocs i la realitat virtual al mòbil, així com als avenços relacionats amb els drones i el vehicle intel·ligent.

L’Eurecat Mobile Fòrum té com a objectiu “anticipar les noves experiències i possibilitats que ofereix el món de la mobilitat, que és un dels sectors que més negoci genera actualment, i catalitzar noves oportunitats en un entorn de generació de coneixement”, explica el director general de Negoci d’Eurecat, Miquel Rey.

El congrés, que està organitzat pel centre tecnològic Eurecat (membre de Tecnio) amb el suport de la Generalitat de Catalunya, imaginBank, Tecnocom, Elogia, Arsys i Nexica, comptarà amb experts a nivell nacional i internacional que compartiran durant dos dies les tendències i novetats del sector per als propers anys.

La realitat virtual, la intel·ligència artificial, el gaming i la tecnologia drone centren l’Eurecat Mobile Forum, que reunirà executius de companyies com Google, IBM, Microsoft, Arsys i Tecnocom.

En concret, el primer dia de l’Eurecat Mobile Forum estarà dedicat a la realitat virtual, la intel·ligència artificial i al gaming i comptarà amb la participació d’executius de companyies com Game BCN, Tecnocom, Microsoft i IBM. Google estarà representada per Daniel Sieberg, autor del llibre “La dieta digital” i Head of Media Outreach de Google. En la seva ponència, Sieberg proporcionarà estratègies per ser més eficients gràcies a l’ús de noves tecnologies com la intel·ligència artificial. L’expert també farà una demo en viu d’intel·ligència artificial amb el seu nou joc “Quick Draw”.

DDurant la segona jornada del congrés, es presentaran els resultats de l’estudi anual Mobile 2016 de la IAB en col·laboració amb Elogia, es donaran a conèixer les últimes innovacions en el camp de la intel·ligència artificial aplicada a l’automoció, l’ús de robots en una planta industrial o com la intel·ligència artificial pot ajudar a detectar ciberatacs i anomalies. També s’analitzaran les noves aplicacions de la robòtica aèria, a càrrec de responsables d’Eurecat, Altran, Hemav i Mdrone.

La benvinguda institucional de l’Eurecat Mobile Fòrum tindrà lloc dia 29 de novembre, a les 9.00 hores, a càrrec del president d’Eurecat, Xavier Torra, i de Jordi Puigneró, secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat de Catalunya.

Els guanyadors de la imaginChallenge Games Edition recolliran els premis de l’edició 2016 en el congrés.

Aquest mateix dia, a les 10.15 hores, el director d’imaginBank, David Urbano, lliurarà els premis als guanyadors de la present edició de la imaginChallenge Games Edition, la marató de desenvolupament de videojocs de 24 hores celebrada a Barcelona els passats dies 4 i 5 de novembre de 2016.

El lliurament dels premis RuralApps, que aquest any han reconegut una app de recerca de finques rurals i una aplicació mòbil per gestionar explotacions ramaderes, tancarà l’Eurecat Mobile Fòrum el dia 30 de novembre.

 

Eurecat Mobile Forum

Dies i hora: 29 i 30 de novembre (9.30-14.00 h)

Lloc: CaixaForum Barcelona (Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8)

CONSULTEU EL PROGRAMA AQUÍ

ACREDITACIONS: premsa@eurecat.org

 

Podeu ampliar la informació o sol·licitar entrevistes a l’email premsa@eurecat.org i al mòbil 630425169.

Sobre Eurecat

Eurecat, Centre Tecnològic de Catalunya (membre de Tecnio), aplega l’experiència de més de 550 professionals que generen un volum d’ingressos de 45 milions d’euros anuals i dóna servei a més de 1.000 empreses. R+D aplicat, serveis tecnològics, formació d’alta especialització, consultoria tecnològica i esdeveniments professionals són alguns dels serveis que Eurecat ofereix tant per a grans com per a petites i mitjanes empreses de tots els sectors. Amb instal·lacions a Barcelona, Canet de Mar, Cerdanyola del Vallès, Girona, Lleida, Manresa, Mataró, Reus i Amposta i amb una seu a Brasil, participa a 160 grans projectes consorciats d’R+D+i nacionals i internacionals d’alt valor estratègic i compta amb 73 patents i 7 spin-off. El valor afegit que aporta Eurecat accelera la innovació, disminueix la despesa en infraestructures científiques i tecnològiques, redueix els riscos i proporciona coneixement especialitzat a mida de cada empresa. Més informació a www.eurecat.org

 

Més informació:

Montse Mascaró

Premsa | Direcció de Comunicació Corporativa Eurecat

Tel. (+34) 932 381 400 | Mòbil: (+34) 630 425 169
C/e: premsa@eurecat.org | www.eurecat.org

By | 2017-06-22T10:30:05+00:00 novembre 22nd, 2016|Big Data, Corporatiu, Esdeveniments, Notes de premsa|0 Comentaris

Deixeu un comentari

Ets humà? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!