logo masats eurecat

Masats és una empresa de referència internacional en l’àmbit dels sistemes d’accessibilitat per al transport públic i el sector ferroviari

Inverteix en control i supervisió de sistemes, claus per al manteniment predictiu, i un millor servei a l’usuari final

Treballa des de fa més de  30 anys amb Eurecat Manresa, especialment amb el laboratori de materials

Masats se centra en aconseguir un alt nivell de seguretat, fiabilitat i manteniment en l’accessibilitat per al transport públic. Les últimes tecnologies com l’anàlisi de dades i la intel·ligència artificial són bones eines per a assolir els objectius de fiabilitat. Masats inverteix en control i supervisió de sistemes, i aquesta és la clau per al manteniment predictiu.

Actualment, Masats innova amb Eurecat especialment en l’àmbit dels materials compòsits i el manteniment predictiu basat en la intel·ligència artificial i l’analítica avançada de dades. En concret, destaquen dos projectes amb gran impacte: Shift2Rail, que es duu a terme en col·laboració amb diverses empreses europees i on Masats participa en el camp de la fabricació de portes fabricades en composites; i en un projecte de manteniment predictiu que permet predir errors en els seus sistemes d’accés, com ara portes, rampes o plataformes. A través del manteniment predictiu s’optimitzen els costos del cicle de vida, s’augmenta la fiabilitat, s’optimitza la seguretat dels equips i es redueixen les avaries dels vehicles.

laia garriga eurecat

Laia Garriga

Responsable de Desenvolupament de Negoci d’Industria Ferroviària i Logística

Tel. +34 636 56 80 58

laia.garriga[at]eurecat.org