Barcelona, 4 de setembre de 2016.- El Centro de Investigación de las Telecomunicaciones de Bogotà (CINTEL) i Eurecat (membre de TECNIO) han signat un conveni de col·laboració i cooperació que permetrà al centre tecnològic català desenvolupar nous projectes d’innovació TIC a Colòmbia i ampliar la seva presència a l’Amèrica Llatina de la mà d’un soci tecnològic referent.

El creixement serà possible gràcies a un acord de col·laboració amb el centre tecnològic CINTEL de Bogotà.

El conveni, que té una duració inicial d’un any, estableix acords en els àmbits de la investigació i de la innovació TIC a nivell de consultoria i de formació. En aquest sentit, Eurecat preveu desenvolupar projectes d’innovació TIC a Colòmbia en àmbits com el Big Data o l’Internet of Things (IoT) en col·laboració tant amb empreses privades com amb el Ministeri TIC del país andí.

L’acord s’ha formalitzat a Cartagena de Indias, en el marc del congrés tecnològic Andicom.

L’acord s’ha formalitzat a Cartagena de Indias, en el marc del congrés tecnològic Andicom, on Eurecat participa per segon any consecutiu en una missió liderada per ACCIÓ, l’agència per a la competitivitat de l’empresa, a través de la seva oficina a Bogotà.

Sobre Eurecat

Eurecat, Centre Tecnològic de Catalunya (membre de TECNIO), aplega l’experiència de més de 450 professionals que generen un volum d’ingressos de 45 milions d’euros anuals i dóna servei a més de 1.000 empreses. R+D aplicat, serveis tecnològics, formació d’alta especialització, consultoria tecnològica i esdeveniments professionals són alguns dels serveis que Eurecat ofereix tant per a grans com per a petites i mitjanes empreses de tots els sectors. Amb instal·lacions a Barcelona, Canet de Mar, Cerdanyola del Vallès, Girona, Lleida, Manresa, Mataró, Reus i Amposta i amb una seu a Brasil, participa a 160 grans projectes consorciats d’R+D+i nacionals i internacionals d’alt valor estratègic i compta amb 73 patents i 7 spin-off. El valor afegit que aporta Eurecat accelera la innovació, disminueix la despesa en infraestructures científiques i tecnològiques, redueix els riscos i proporciona coneixement especialitzat a mida de cada empresa. Més informació a www.eurecat.org

 

Sobre Cintel

El Centro de Investigación y Desarollo en Tecnologías de la Información y las Comunicaciones (CINTEL) es una corporació mixta sense ànim de lucre orientada a la investigació aplicada i a la generació de coneixement i innovació en l’àmbit de les TIC. Es tracta del centre tecnològic líder a Colòmbia, on desenvolupa la seva activitat des de 1991. Cintel està especialitzat en recerca TIC i ofereix assessorament transversal en les diferents fases de desenvolupament del producte, amb especial atenció a la qualitat dels seus projectes. Més infomació a www. cintel.org.co

 

Més informació:

Montse Mascaró
Premsa | Direcció de Comunicació Corporativa
Eurecat

Tel. (+34) 932 381 400 | Mòbil: (+34) 630 425 169
C/e: premsa@eurecat.org | www.eurecat.org