El Hub d’acceleració tecnològica SmartEEs2, en el qual participa el centre tecnològic Eurecat, ha obert una convocatòria per presentar projectes que incorporin electrònica flexible i portàtil als seus productes i serveis, que prioritzarà dues propostes que ajudin a reduir la propagació de la COVID-19, així com solucions en l’àmbit de la prevenció, el diagnòstic i la teràpia, entre d’altres.

Aquesta és la primera de les convocatòries organitzades en el marc de SmartEEs2, que comptarà amb un total de cinc convocatòries entre el 2020 i 2021 adreçades a empreses, pimes i startups de diferents sectors com l’automoció, la logística, la salut, l’energia o el packaging.

SmartEEs és el primer Digital Innovation Hub Europeu especialitzat en electrònica impresa, flexible i wearables. SmartEEs2, Sustainable ecosysteM for the Adoption, Ramp-up & Transfer of Emerging Electronic Solutions, està format per vuit centres tecnològics, tres consultores i tres clústers de nou països de la Unió Europea i té per objectiu ajudar a les empreses i startups en l’adopció i integració d’electrònica flexible i portàtil (FWE, per les seves sigles en anglès) als seus productes i serveis, així com oferir suport en l’experimentació de fabricació de petites presèries.

Per a més informació sobre la convocatòria podeu accedir al següent enllaç o contactar amb el centre tecnològic Eurecat aquí