Un nou portal reuneix la investigació aeroespacial europea

/, Notes de premsa/Un nou portal reuneix la investigació aeroespacial europea

Un nou portal reuneix la investigació aeroespacial europea

Un nou portal reuneix la investigació aeroespacial europea

  • El projecte HATCH posarà a disposició dels professionals els resultats en aquest àmbit.

  • El centre tecnològic Eurecat participa a la iniciativa.

  • El portal també oferirà resultats d’investigació a ciutadans, periodistes i educadors.

Barcelona, 20 de novembre de 2017.- Un nou portal reunirà tota la investigació europea en l’àmbit aeroespacial i la posarà a disposició d’investigadors, ciutadans, periodistes i educadors per crear noves sinèrgies comercials i generar interès en la ciència i l’exploració espacial.

El projecte, anomenat HATCH, farà servir tecnologies de cerca punteres i permetrà als visitants i a les empreses identificar les darreres tendències del sector d’entre els seus interessos i crear xarxes de cerca dinàmiques. Així mateix, el portal farà servir tècniques avançades d’optimització de cerca i una estratègia de comunicació per oferir major visibilitat als projectes.

El principal objectiu del projecte, que segueix les directrius de la Unió Europea, és “proporcionar un recurs basat en la informació, fàcil d’utilitzar i visualment atractiu que reuneixi tots els resultats d’investigació aeroespacial a Europa”, segons destaca Gisèle Van Bunnen, Project Officer del projecte HATCH.

Segons Van Bunne, HATCH “serà la plataforma de referència per tots aquells interessats en la investigació aeroespacial europea, ja siguin professionals o ciutadans”.

El portal és una acció de Coordinació i Suport del programa Horizon2020 i ha sigut escollit per la Unió Europea en un procés de selecció que tenia en compte el dinamisme i les aspiracions de les pimes.

El consorci reuneix participants de tota Europa i representa a quatre pimes i al centre tecnològic Eurecat. L’ha promogut Catena Space al Regne Unit fent servir les seves xarxes i experiència en investigació i desenvolupament en col·laboració.

By | 2017-11-20T11:53:01+00:00 novembre 20th, 2017|Corporatiu, Notes de premsa|0 Comentaris

Deixeu un comentari

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!