SAFETY HUG, un innovador sistema de gestió de pacients agitats incorporant paràmetres per a la seva monitorització desenvolupat per l’Hospital Parc Taulí i el centre tecnològic Eurecat (membre de Tecnio), ha estat premiat en el setè Fòrum d’Emprenedoria de Sabadell, en la categoria de Millor Projecte Empresarial.

El premi a la Millor Empresa ha estat per a ISENSI, especialitzada en el desenvolupament de solucions tecnològiques per a persones amb capacitats reduïdes. El seu primer producte és LUCIA, una cabina d’hidroteràpia amb estimulació multisensorial per mitjà de l’aigua, llum, música i aromes.

Tant SAFETY HUG com ISENSI han estat guardonats amb 1.500 euros, sis mesos gratuïts per gaudir d’un espai d’incubació al Centre de Negocis Nodus Barberà i deu hores d’assessorament.

El programa del Fòrum d’Emprenedoria de Sabadell també ha inclòs un espai de networking dinamitzat per la Xarxa Onion, l’associació de persones emprenedores de Sabadell, i també s’ha ofert una ponència oberta sobre com innoven les grans empreses col·laborant amb start-ups, a càrrec del Manager de Fluidra Accelera, Xavier Servat, i presentada per Albert Torruella, responsable del programa de Corporate Venturing a ACCIÓ.

L’Ajuntament de Sabadell ha organitzat l’acte, amb la col·laboració dels ajuntaments de Barberà del Vallès, Castellar del Vallès i Sant Quirze del Vallès, Fluidra i ACCIÓ amb el suport de la Diputació de Barcelona.