Els premis Reimagine Textile promocionen la innovació tèxtil

/, Teixits funcionals/Els premis Reimagine Textile promocionen la innovació tèxtil

Els premis Reimagine Textile promocionen la innovació tèxtil

Convocats els primers premis Reimagine Textile per promocionar la innovació tèxtil

  • El certamen premia les millors idees empresarials i empreses de nova creació amb fins a 5.000 euros.

  • Els guanyadors rebran assessorament personalitzat i cessió gratuïta d’espais al Tecnocampus.

Barcelona, 8 de maig de 2017.- El centre tecnològic Eurecat (membre de Tecnio), conjuntament amb el Tecnocampus, l’Ajuntament de Mataró i l’Associació d’Empresaris de Gèneres de Punt del Maresme (ASEGEMA), han convocat la primera edició dels premis internacionals Reimagine Textile, adreçats a emprenedors i noves empreses relacionades amb la innovació tecnològica en el tèxtil, amb l’objectiu de donar suport econòmic, logístic i d’acceleració a projectes empresarials innovadors.

Amb aquesta iniciativa, Eurecat aposta per promoure nou talent en l’àmbit de la innovació tèxtil, una de les línies de recerca que el centre desenvolupa a la seva seu de Mataró, on treballa amb teixits intel·ligents i funcionals, e-textiles i materials tèxtils compostos en col·laboració amb empreses del sector.

En la iniciativa també hi col·laboren la Diputació de Barcelona, ACCIÓ, AEI Tèxtils, l’Escola de Disseny LCI, l’Escola Universitària Elisava, Moda 22 i Materfad.

Els premis Reimagine Textile consten de dues categories. La primera reconeix les millors idees empresarials i ofereix un premi de 3.000 euros pel primer classificat. La segona està dirigida a les millors empreses de nova creació, amb un primer premi de 5.000 euros i un de 3.000 pel segon classificat. Els guardonats també rebran suport en l’estudi de la viabilitat tècnica del seu producte, assessoria empresarial personalitzada, cessió i descomptes en l’ús d’espais d’incubació per desenvolupar el projecte empresarial al parc tecnològic del Tecnocampus.

Els candidats poden presentar la seva sol·licitud de participació abans del proper 15 de juny, amb un resum executiu del projecte i un vídeo de presentació. El jurat està format per les entitats promotores dels premis i donarà a conèixer el veredicte durant el mes de juliol de 2017.

Informació i inscripcions: http://reimaginetextile.com/premis

By | 2017-05-09T14:22:38+00:00 maig 8th, 2017|Notes de premsa, Teixits funcionals|0 Comentaris

Deixeu un comentari

Ets humà? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!