Oportunitats de finançament de projectes d’R+D+i per a empreses del sector de materials i el seu processament

La jornada tractarà les oportunitats de finançament que ofereix el Centro para el Desarrollo Tecnológico e Industrial (CDTI) dirigides al sector de materials i processos industrials.

Qui som?

Sobre Eurecat-CTM

La Fundació CTM Centre Tecnològic forma part del centre tecnològic Eurecat (membre de la xarxa TECNIO), que aplega l’experiència de 450 professionals que generen un volum d’ingressos de 36 milions d’euros anuals i dóna servei a més de 1.000 empreses. Amb instal·lacions a Barcelona, Canet de Mar, Cerdanyola del Vallès, Girona, Lleida, Manresa, Mataró i Reus i amb una seu a Brasil, participa a 160 grans projectes consorciats d’R+D+i nacionals i internacionals d’alt valor estratègic i compta amb 73 patents i 7 spin-off. El valor afegit que proporciona Eurecat accelera la innovació, elimina la despesa en infraestructures científiques i tecnològiques, redueix els riscos i proporciona coneixement especialitzat a mida de cada empresa.

Entitat Col·laboradora

El Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) és una Entitat Pública Empresarial que promou la innovació i el desenvolupament tecnològic de les empreses espanyoles. Des de l’any 2009 és l’entitat que canalitza les sol·licituds de finançament i suport als projectes d’R+D+i de empreses espanyoles en els àmbits estatal i internacional.

El ventall d’eines amb què compta el CDTI contempla:

-Finançament de projectes d’R+D+i

-Internacionalització d’R+D+i

-Finançament d’empreses innovadores i de base tecnològica.

A qui va dirigit:

Empreses del sector de materials i el seu processament amb voluntat d’innovar, amb necessitat de finançament i/o internacionalització.

Informació de la jornada

Dia: 1 de juny del 2016

Horari: 09:00h a 13:30h

Lloc: CTM Centre Tecnològic (Eurecat Manresa)

Plaça de la Ciència, 2

08243 Manresa (Barcelona)

Contacte:

Eurecat Events – events@eurecat.org | Tel: 932 381 400

Localització:

Organitzadors:

logo_eurecat_ctm_retallat

Entitats col·laboradores

Logo CDTI-MINECO (v. 2013)