logos LABIIT

“Eines per a la gestió del talent en el sector turístic”
Taller presencial: 9 i 10 de juny 2021

En el Taller de Turisme, organitzat pel Laboratori d’Innovació i Intel·ligència Turística del departament d’Innovació Turística d’Eurecat amb el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, coneixerem de forma pràctica les principals eines i recursos de gestió de persones i de projectes per potenciar el talent en el sector turístic. Treballarem com potenciar l’apoderament professional i aprendrem a fomentar equips de treball cohesionats.

Aquest taller està dirigit a:

  • Empreses turístiques
  • Institucions
  • Gestors dels àmbits públic i privat del sector del turisme i l’oci.

Places limitades. Imprescindible inscripció prèvia.

La participació al taller permet obtenir un certificat d’assistència lliurat pel Departament d’Innovació Turística del centre tecnològic Eurecat.

SESSIÓ A COSTA DAURADA

Dia: 9 de juny de 2021

Horari: de 10 a 13 hores

Lloc: Aula Magna de la Facultat de Turisme i Geografia de la URV (C/ Joanot Martorell, 15, Vila-seca)

SESSIÓ A TERRES DE L’EBRE

Dia: 10 de juny de 2021

Horari: de 10 a 13 hores

Lloc: Museu de Tortosa (Rambla Felip Pedrell, 3, Tortosa)

CONTINGUT 

  • Fomentar l’apertura mental i la predisposició emocional positiva. Descobrir eines per focalitzar-se en el desenvolupament professional. La mirada des de la realitat del capital humà de l’activitat del turisme.
  • Reforçar la responsabilitat individual i el compromís amb el rol professional. Potenciar l’apoderament professional com la base de l’eficiència individual i col·lectiva. Eix clau en la gestió de persones al sector turístic.
  • Donar recursos i eines de gestió de persones i projectes i aprendre a fomentar els equips de treball altament eficients i cohesionats, orientats al rendiment i l’excel·lència del sector turístic.
  • La professionalització a les empreses i organitzacions turístiques. Com es gestiona?

DOCENT

Xavier Plana

Xavier Plana, psicòleg d’empresa i consultor

Psicòleg d’empresa, consultor, coach, conferenciant i formador, especialitzat en desenvolupament personal i organitzacional, tant a nivell operatiu com estratègic. Explica que la vida el va portar a estudiar Treball Social per aprofundir en aquesta disciplina que promou el canvi i el desenvolupament social. El mateix impuls per connectar amb el pensament i comportament humà, que el va portar a estudiar Psicologia. Compaginar estudis de psicologia i treballar en una empresa, el va portar a buscar com podia connectar els valors de l’humanisme amb la dinàmica empresarial i va muntar ÍCAM per fer formació i coaching d’inspiració humanista. Soci fundador de l’empresa de Team Building Trek&Team, activitats per a empreses a l’entorn natural. També s’ha format en PNL i gestalt, entre altres disciplines.

Twitter: @xavierplana