logos LABIIT

“Eines per a la gestió del talent en el sector turístic”
Taller presencial: 9 i 10 de juny 2021

En el Taller de Turisme, organitzat pel Laboratori d’Innovació i Intel·ligència Turística del departament d’Innovació Turística d’Eurecat amb el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, coneixerem de forma pràctica les principals eines i recursos de gestió de persones i de projectes per potenciar el talent en el sector turístic. Treballarem com potenciar l’apoderament professional i aprendrem a fomentar equips de treball cohesionats.

Aquest taller està dirigit a:

  • Empreses turístiques
  • Institucions
  • Gestors dels àmbits públic i privat del sector del turisme i l’oci.
Veure el videoresum de les sessions
PROGRAMA EN PDF

Places limitades. Imprescindible inscripció prèvia.

La participació al taller permet obtenir un certificat d’assistència lliurat pel Departament d’Innovació Turística del centre tecnològic Eurecat.

SESSIÓ A COSTA DAURADA

Dia: 9 de juny de 2021

Horari: de 10 a 13 hores

Lloc: Aula Magna de la Facultat de Turisme i Geografia de la URV (C/ Joanot Martorell, 15, Vila-seca)

SESSIÓ A TERRES DE L’EBRE

Dia: 10 de juny de 2021

Horari: de 10 a 13 hores

Lloc: Museu de Tortosa (Rambla Felip Pedrell, 3, Tortosa)

CONTINGUT 

  • Fomentar l’apertura mental i la predisposició emocional positiva. Descobrir eines per focalitzar-se en el desenvolupament professional. La mirada des de la realitat del capital humà de l’activitat del turisme.
  • Reforçar la responsabilitat individual i el compromís amb el rol professional. Potenciar l’apoderament professional com la base de l’eficiència individual i col·lectiva. Eix clau en la gestió de persones al sector turístic.
  • Donar recursos i eines de gestió de persones i projectes i aprendre a fomentar els equips de treball altament eficients i cohesionats, orientats al rendiment i l’excel·lència del sector turístic.
  • La professionalització a les empreses i organitzacions turístiques. Com es gestiona?

DOCENT

Xavier Plana

Xavier Plana, psicòleg d’empresa i consultor

Psicòleg d’empresa, consultor, coach, conferenciant i formador, especialitzat en desenvolupament personal i organitzacional, tant a nivell operatiu com estratègic. Explica que la vida el va portar a estudiar Treball Social per aprofundir en aquesta disciplina que promou el canvi i el desenvolupament social. El mateix impuls per connectar amb el pensament i comportament humà, que el va portar a estudiar Psicologia. Compaginar estudis de psicologia i treballar en una empresa, el va portar a buscar com podia connectar els valors de l’humanisme amb la dinàmica empresarial i va muntar ÍCAM per fer formació i coaching d’inspiració humanista. Soci fundador de l’empresa de Team Building Trek&Team, activitats per a empreses a l’entorn natural. També s’ha format en PNL i gestalt, entre altres disciplines.

Twitter: @xavierplana