Jornada: Oportunitats de finançament de la R+D+i orientades als sectors de l’Alimentació, Salut i Esport

CDTi Ministerio

13 de setembre del 2017

Eurecat | Edifici CornerStone | Sala Innova

Camí Antic de València, 54 – 08005 Barcelona

A qui s’adreça:

Empreses del sector alimentació, salut i esport amb voluntat d’innovar, amb la necessitat de finançament i/o internacionalització.

Jornada – Taller:

Taller amb una orientació pràctica en la qual podreu sol·licitar una entrevista personal amb els responsables del CDTI per valorar les vostres propostes.

AFORAMENT COMPLET

Programa

10:00h

Registre d’assistents

10:15h

Benvinguda

Eurecat en els sector de l’Alimentació, Salut i Esport

Ignasi Papell, Business Development Manager Food Industry de Eurecat

Xavi Catasús, Business Development Manager Health & Sport Industries de Eurecat

10:30h

Instruments de finançament de projectes de R+D+i del CDTI. Novetats
Sr. Juan Luis Romera

Responsable de l’assessorament a l’àrea de Salut, Farmàcia, Tecnologies Sanitàries i Biotecnologia associada a la Salut. Departament de Salut, Bioeconomia, Clima i Recursos Naturals. Direcció de Promoció i Cooperació del CDTI.

11:15h

Pausa – cafè Networking

11:45h

Instruments de finançament de projectes de R+D+i a nivell internacional del CTDI
Sr.
Eduardo Cotillas

Responsable de l’assessorament a l’àrea d’Alimentació humana i biotecnologia alimentària. Departament de Salut, Bioeconomia, Clima i Recursos Naturals. Direcció de Promoció i Cooperació del CDTI.

12:30h

Fi de la jornada

12:35h

Reunions bilaterals amb representants de CDTI (*)

Només pels interessats que hagin sol·licitat l’entrevista a través del formulari.

AFORAMENT COMPLET

Juan Luis Romera

Responsable de l’assessorament i promoció a l’àrea de Salut, Farmàcia, Tecnologies Sanitàries i Biotecnologia associada a Salut. Departament de Salut, Bioeconomia, Clia i Recursos Naturals Direcció de Promoció i Cooperació del CDTI.

Doctor en Química Orgànica i Farmacèutica per la Universitat de Granada, compta amb més de 19 anys d’experiència laboral, dels quals, els últims 11 anys a CDTI (anteriorment va estar treballant en aquest centre com avaluador tècnic de projectes de R+D+i). Així mateix, ha treballat en l’àmbit Hospitalari (com a Facultatiu Resident d’Anàlisi Clínic, després d’aprovar el QIR), en la Indústria farmacèutica (Janssen Cilag, a la divisió de Johnson and Johnson Pharmaceutical Research and Developement) i com a investigador a la Universitat de Granada. Fruit de la seva activitat laboral, compta amb nombroses contribucions científiques (entre publicacions i comunicacions a congressos).

Així mateix, ha estat docent en l’àmbit Universitari i formació en l’àmbit hospitalari. I per la seva actual activitat és ponent habitual a jornades i tallers sobre finançament de R+D+i, organitzats per diferents institucions (Plataformes, Organismes públics d’Investigació, Centres Tecnològics, Càmeres de comerç, Associacions Empresarials, etc.)

Eduardo Cotillas

Enginyer Agrònom i Llicenciat en Ciència i Tecnologia dels Aliments per la Universitat Politècnica de Madrid. Va realitzar un Doctorat per la mateixa Universitat al camp de la Ciència, Tecnologia i Enginyeria dels Aliments.

A nivell professional, després de l’experiència en l’empresa privada fins l’any 2001, vinculat a l’Administració pública, primer a l’antic Ministeri de Ciència i Tecnologia, posteriorment a la Comunitat de Madrid i des de 2005 al Centre pel Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI).

Ha desenvolupat diferents posicions sempre relacionades amb el Sector Alimentari, com Avaluador de projectes d’R+D en diferents programes, nacionals i internacionals, gestor de programes internacionals en les mateixes àrees de coneixement i, actualment, adscrit a la Direcció de Promoció i Cooperació de CDTI.

En aquest últim paper és representat de CDTI en Plataformes Tecnològiques del sector, com Food for Life-Spain, Plataforma del Vi, etc.

Entitats Col·laboradores

AINS cluster Nutrició i Salut

Barcelona Cluster Nàutic

FENIN

Coplef

Fundació Catalana de l'Esport

HealthTech Cluster

Catalan Sports Cluster

Innovac

INNOVI

Parc Recerca UAB

Nutricion