Jornada  In Mold Electronics

“Funcionalitzar peces en plàstic per crear Smart Products”

Eurecat organitza aquesta jornada amb l’objectiu de donar als assistents una visió de les possibilitats d’innovació i optimització de costos que ofereix l’electrònica impresa i embeguda en peçes de plàstic per crear nous productes interactius: Smart Products & IoT.

Qui som?

Eurecat és el Centre Tecnològic de referencia a Catalunya que neix de la fusió d’Ascamm, Cetemmsa, Barcelona Digital, Barcelona Media, el CTM i el Centre Tecnològic de Nutrició i Salut, sota una mateixa marca i amb una estratègia comuna: ajudar les empreses catalanes a esdevenir més competitives, posicionant-se com a partner estratègic pel que fa a la implementació d’avenços disruptius en el sí de les seves organitzacions.

Els àmbits de coneixement i expertesa d’Eurecat permeten atendre les necessitats del teixit empresarial des d’una vessant més transversal i integradora. En aquesta línia, es presentaran les capacitats d’Eurecat a les empreses tarragonines puguin anticipar-se al mercat i augmentar la competitivitat, mitjançant productes, processos i serveis innovadors i d’alt valor tecnològic.

Eurecat Mataro

Informació de la jornada

Dia: 30 de setembre del 2016

Horari: 09:00h a 13:15h

Lloc: Eurecat Mataró (edifici CETEMMSA)

Avda. Ernest Lluch 36, 08302 , Mataró

Contacte:

Eurecat Events – events@eurecat.org | Tel: 932 381 400

Localització: