Finançament de Projectes d’R+D+i per a empreses del Sector Tèxtil

La jornada tractarà les oportunitats de finançament que ofereix el “Centro para el Desarrollo Tecnológico e Industrial-CDTI” dirigides al sector tèxtil.

Qui som?

Eurecat és el Centre Tecnològic de referencia a Catalunya que neix de la fusió d’Ascamm, Cetemmsa, Barcelona Digital, Barcelona Media, el CTM i el Centre Tecnològic de Nutrició i Salut, sota una mateixa marca i amb una estratègia comuna: ajudar les empreses catalanes a esdevenir més competitives, posicionant-se com a partner estratègic pel que fa a la implementació d’avenços disruptius en el sí de les seves organitzacions.

Els àmbits de coneixement i expertesa d’Eurecat permeten atendre les necessitats del teixit empresarial des d’una vessant més transversal i integradora, oferint una millora eficient en productes, processos i serveis. Per aquest motiu, volem donar-vos a conèixer les capacitats d’Eurecat i alinear-les així amb l’estratègia d’innovació del teixit empresarial català.

INSCRIPCIÓ

A qui va dirigit:

empreses i emprenedors* del sector tèxtil amb voluntat d’innovar, amb necessitat de finançament i/o internacionalització. 

(*) L’organització es reserva el dret de prioritzar l’accés a empreses susceptibles de rebre finançament en aquest àmbit, quedant excloses administracions públiques o consultores, entre d’altres.

Aquesta jornada – taller té una orientació pràctica en la qual podreu sol·licitar una entrevista personal amb els responsables del CDTI.

Informació de la jornada

Dia: 24 de maig del 2016

Horari: 09:30h a 13:30h

Lloc: Centre de Recerca i Transferència de Tecnologia Tèxtil

Pç Indústria, 1 – 08036 Canet de Mar

Contacte:

Eurecat Events – events@eurecat.org | Tel: 932 381 400

Localització:

Entitats col·laboradores:

Logo CDTI-MINECO (v. 2013)

logoASEGEMAEVENT200x300logoACTEEVENT200x300

(**)La petició d’entrevistes podran enviar-se amb antelació a l’esdeveniment a: events@eurecat.org