Oportunitats de finançament de projectes d’R+D+i per a empreses TIC

Eurecat i Clúster Digital de Catalunya organitzen conjuntament aquesta jornada, que tractarà les oportunitats de finançament que ofereix el “Centro para el Desarrollo Tecnológico e Industrial (CDTI)” així com el “Programa de Apoyo a las Agrupaciones Empresariales Innovadoras-AEIs” per a empreses TIC.

Qui som?

Eurecat és el Centre Tecnològic de referencia a Catalunya que neix de la fusió d’Ascamm, Cetemmsa, Barcelona Digital, Barcelona Media, el CTM i el Centre Tecnològic de Nutrició i Salut, sota una mateixa marca i amb una estratègia comuna: ajudar les empreses catalanes a esdevenir més competitives, posicionant-se com a partner estratègic pel que fa a la implementació d’avenços disruptius en el sí de les seves organitzacions.

El Clúster Digital de Catalunya és un espai de trobada format per un grup d’empreses, entitats i grups de recerca amb un nexe d’unió: les TIC. Reconegut pel Ministeri d’Indústria com una Agrupació Empresarial Innovadora (AEI), el Clúster Digital agrupa start-ups, pimes i grans empreses i altres entitats per impulsar la competitivitat del sector TIC català, potenciant una nova cultura empresarial basada en la col·laboració i la innovació oberta. Com a AEI, el Clúster Digital impulsa i canalitza projectes en el marc del ‘Programa de Apoyo a las AEI’, del Ministerio de Industria, Energía y Turismo (MINETUR), dins de les diferents àrees contemplades:

-Realització d’ estudis de viabilitat i avantprojectes

-Desenvolupament d’activitats innovadores (en productes, processos i organització o en màrketing

-Projectes en col·laboració (AEIs amb empreses -que pertanyin a altres AEIs- o AEIs con AEIs).

-Innovació tecnològica en producte i procés

Entitat col·laboradora:

El Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) és una Entitat Pública Empresarial que promou la innovació i el desenvolupament tecnològic de les empreses espanyoles. Des de l’any 2009 és l’entitat que canalitza les sol·licituds de finançament i suport als projectes de R+D+i d’empreses espanyoles en els àmbits estatal i internacional.

El ventall d’eines amb què compta el CDTI contempla:

-Finançament de projectes de R+D+i

-Internacionalització de I+D+i

-Finançament d’empreses innovadores i de base tecnològica.

A qui va dirigit:

Empreses de l’àmbit de les tecnologies de la informació* amb voluntat d’innovar, amb necessitat de finançament i/o internacionalització.

(*) L’organizació es reserva el dret de prioritzar l’accés a empreses susceptibles de rebre finançament en aquest àmbit, quedant excloses administracions públiques, emprenedors o consultores entre d’altres.

Informació de la jornada

Dia: 11 de maig del 2016

Horari: 09:30h a 13:30h

Lloc: Eurecat Barcelona – Sala Innova (edifici Imagina)

Av. Diagonal 177, 08018 Barcelona

Contacte:

Eurecat Events – events@eurecat.org | Tel: 932 381 400

Localització:

Organitzadors:

eurecatEVENT200x300

logoCluster2016

Entitats col·laboradores

Logo CDTI-MINECO (v. 2013)