Jornada  de ciberseguretat en infraestructures crítiques

Eurecat i Clúster Digital de Catalunya organitzen conjuntament aquesta jornada divulgativa, en el marc del projecte europeu Bewiser. Es tractarà la protecció i la cadena de valor de la ciberseguretat en infraestructures crítiques, els aspectes legals i  també es donaran diversos exemples d’entorns d’aplicació de la seguretat.

Qui som?

Eurecat és el Centre Tecnològic de referencia a Catalunya que neix de la fusió d’Ascamm, Cetemmsa, Barcelona Digital, Barcelona Media, el CTM i el Centre Tecnològic de Nutrició i Salut, sota una mateixa marca i amb una estratègia comuna: ajudar les empreses catalanes a esdevenir més competitives, posicionant-se com a partner estratègic pel que fa a la implementació d’avenços disruptius en el sí de les seves organitzacions.

El Clúster Digital de Catalunya és un espai de trobada format per un grup d’empreses, entitats i grups de recerca amb un nexe d’unió: les TIC. Reconegut pel Ministeri d’Indústria com una Agrupació Empresarial Innovadora (AEI), el Clúster Digital agrupa start-ups, pimes i grans empreses i altres entitats per impulsar la competitivitat del sector TIC català, potenciant una nova cultura empresarial basada en la col·laboració i la innovació oberta. Com a AEI, el Clúster Digital impulsa i canalitza projectes en el marc del ‘Programa de Apoyo a las AEI’, del Ministerio de Industria, Energía y Turismo (MINETUR), dins de les diferents àrees contemplades:

-Realització d’ estudis de viabilitat i avantprojectes

-Desenvolupament d’activitats innovadores (en productes, processos i organització o en màrketing

-Projectes en col·laboració (AEIs amb empreses -que pertanyin a altres AEIs- o AEIs con AEIs).

-Innovació tecnològica en producte i procés

Projecte:

BeWiser és un projecte finançat pel Setè Programa Marc (7PM) de la Comissió Europea, que integra dotze socis de set països europeus. La seva finalitat és enfortir la recerca, el potencial d’innovació i la competitivitat global de les regions europees, reunint els actors de recerca, empreses, institucions i responsables polítics en una xarxa de col·laboració.

Més informació aquí: http://www.be-wiser.eu/

Informació de la jornada

Dia: 22 de juny del 2016

Horari: 09:00h a 13:00h

Lloc: Edifici MediaTIC – Auditori Cibernarium

C/ Roc Boronat, 117 – 08018 Barcelona

Contacte:

Eurecat Events – events@eurecat.org | Tel: 932 381 400

Localització:

cabecera_bwiser_cat