IMPORTANT: La realització de les sessions a Lleida i Girona són dates definitives i es realitzaran en format virtual, degut a la situació provocada per la pandèmia del coronavirus.

Sessió Amposta
Data: 27 de febrer de 2020
Espai: Espai Ebre km 0 de l’Oficina de
Turisme d’Amposta (Avinguda de Sant
Jaume, 42-52. Amposta)

Sessió Vila-seca
Data: 28 de febrer de 2020
Espai: Espai Jaume Ferrer Clapés de la seu
d’Eurecat Vila-seca (Parc Científic i
Tecnològic de Turisme i Oci. Joanot
Martorell, 15. Vila-seca)

Sessió Manresa
Data: 6 de març de 2020
Espai: Sala d’actes de la seu d’Eurecat
Manresa (Pl. de la Ciència, 2. Manresa)

Sessió Lleida
Data: 28 de maig de 2020 | Data definitiva
Format: virtual

Sessió Girona
Data: 29 de maig de 2020 | Data definitiva
Format: virtual

A qui s’adreça:

Aquest taller està adreçat a professionals que volen conèixer més en profunditat com funciona la creació de valor dins l’experiència turística i quins són els elements que el client té en compte per prendre la decisió.

El primer eix de treball de l’actual Pla Estratègic de Turisme de Catalunya contempla el lliurament d’una experiència turística excepcional. Per tal d’assolir aquest repte, el present curs ofereix als creadors d’experiències turístiques les eines per poder innovar i afegir valor als productes.

D’una manera interactiva i eminentment pràctica, en un format intensiu, els participants podran familiaritzar-se amb eines de  màrqueting de valors i intercanviar idees amb altres creadors de producte, així com analitzar casos d’ús.

Taller pràctic amb places limitades. Imprescindible inscripció prèvia a través del formulari.

La participació al taller permet obtenir un certificat d’assistència lliurat pel Departament d’Innovació Turística del centre tecnològic Eurecat.

DOCENT

Jaume Marín, Expert en Marketing i Storytelling.

Apassionat en la innovació i creació de productes memorables i conferenciant internacional, és docent a la Universitat de Girona i del CETT de Barcelona. Durant més de 19 anys ha estat Director de Màrqueting del Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona, on han obtingut reconeixements com la “Millor campanya de màrqueting d’Europa” amb #eurofoodtrip, o el “Silver Award europeu per l’acció promocional “Tastemotion, The ultimate dinning experience“. També ha estat director de màrqueting de PGA Golf Catalunya Resort i Empordà Golf Resort, així com ha treballat en el mateix àmbit al Scottish Sports Council.


CONTINGUT

Part teòrica.

En què consisteix el valor de l’experiència turística? Per què li donem tanta importància? Quin és el seu veritable potencial?

Model + exemples

Familiarització amb els models de màrqueting de valor existents, complementats amb exemples/casos d’ús i aplicats a la creació d’experiències turístiques.

Part pràctica.

Per grups, s’assignaran casos d’ús propis i concrets per poder dur a terme un exercici pràctic.

ORGANITZADORS

ON

AMPOSTA
Espai Ebre km 0 de l’Oficina de Turisme d’Amposta
(Avinguda de Sant Jaume, 42-52– Amposta)

VILA-SECA
Aula 1.4. de la Facultat de Turisme i Geografia de la URV
(Joanot Martorell, 15 – Vila-seca)

MANRESA
Sala d’actes de la seu d’Eurecat Manresa
(Pl. de la Ciència, 2 – Manresa)

LLEIDA
Format virtual

GIRONA
Format virtual