WEBINAR:
Kit d’eines per accelerar la innovació a l’empresa

DESCRIPCIÓ DEL WEBINAR

La crisi sanitària de la COVID-19 ha posat de manifest la necessitat d’accelerar els cicles d’innovació de forma col·laborativa. Ara més que mai tenim la necessitat de disposar d’eines digitals que ens permetin detectar oportunitats i potencials col·laboradors d’una manera més àgil i eficient.

Al webinar, organitzat al marc del projecte RETOS AfterDigital Consultants, es tractaran els següents temes:

– Consultoria en la nova era digital

– La digitalització del procés d’innovació

– La digitalització de la formació

–  Tecnologies de suport (IA i blockchain)

Dirigit a:  

–  Directius i responsables del canvi, innovació o transformació digital de les empreses

Sobre AfterDigital Consultants

AfterDigital Consultants és un projecte RETOS que ha desenvolupat noves eines digitals dirigides principalment a professionals de la innovació per permetre la transformació digital del seu model de negoci.
El projecte ha desenvolupat eines avançades per posar en contacte oferta i demanda tecnològica i que a més ajuden a les empreses a identificar potencials oportunitats de col·laboració segons els seus reptes d’innovació.

AGENDA

15.30 – Benvinguda i introducció

Daniel Teixidor, Consultor, Departament de ConsultoriaEurecat

15.35 – Consultora a la nova era digital

Roger Font, Director del Departament de Consultoria Tecnològica, Eurecat

15.55 – Com aplicar intel·ligència artificial en la definició de reptes d’innovació

Joan Ras Jansà, CEO, Induct

16.15 – Blockchain al cor del consultor digital

Pep Lluis de la Rosa, Director del TECNIO Centre EASY, UdG

16.35 La digitalització de la formació

Juan Varela, Responsable d’Experiències d’Aprenentatge Líquid, MIND THE GAP

16.55 – Preguntes i tancament de la sessió

Daniel Teixidor, Consultor, Eurecat

PONENTS

Daniel_Teixidor

Daniel Teixidor

Consultor Tecnològic, Departament de Consultoria Tecnològica, Eurecat

Doctor en Enginyeria Industrial i Master in Business Innovation and Management Technology. Actualment consultor tecnològic sènior dins el Departament de Consultoria d’Eurecat especialitzat en donar suport a les empreses i organitzacions en la definició d’una estratègia de negoci a través de la innovació tecnològica. Té més de 8 anys d’experiència en la gestió i sistematització del procés de R+D+I incloent-hi la definició estratègica, transformació tecnològica, impuls de projectes d’innovació, suport en la gestió i finançament. En els últims anys s’ha especialitzat en el suport a empreses, principalment pimes, en la definició del seu Roadmap per a la implementació de la Indústria 4.0, impulsant un procés de transformació digital del teixit industrial.

Roger_Font

Roger Font Espriu

Director del departament de Consultoria Tecnològica, Eurecat

Executive Master of Business Administration, Enginyer de Telecomunicacions i Programa d’Especialització d’Innovació en Tecnologies de la Informació. Actualment dirigeix el Departament de Consultoria d’Eurecat especialitzat en donar suport a les empreses i organitzacions en la definició d’una estratègia de negoci a través de la innovació tecnològica. És responsable de la gestió i coordinació de l’equip de consultoria i de la definició de l’estratègia de creixement del departament definint nous serveis per a les empreses i accedint a nous mercats internacionals.

Joan Ras Jansà

CEO, Induct

Economista i Màster en Economia Aplicada per la UPF. Va ser Soci consultor d’Estratègia i Operacions durant més de 15 anys a Auren, especialment als sectors de l’Ensenyament, Públic, i Salut. Des de 2012, és Soci del grup Induct Software (plataforma digital SaaS de gestió de la innovació oberta), i Soci Director de SDLI, agència d’innovació oberta. És Professor d’Innovació i Emprenedoria a la UPF.

Peplluis_Rosa

Peplluis de la Rosa

Director del TECNIO Centre EASY, UdG

Llicenciat i doctor en informàtica per la Universitat Autònoma de Barcelona (1989 i 1993, respectivament), MBA per la Universitat de Girona (2002), i catedràtic d’aquesta Universitat. Compta amb més de 60 articles en revistes d’impacte i +200 publicacions en congressos internacionals, i la direcció de 17 tesis doctorals. Lidera la investigació i innovació en agents intel·ligents, xarxes socials, semàntica, monedes complementàries i preservació digital, i des de la seva fundació dirigeix el Centre TECNIO EASY. Durant els anys 2008-2010 va ser professor visitant del Rensselaer Polytechnic Institute a Estats Units.
Juan Varela Mind the Gap

Juan Varela

Responsable d’Experiències d’Aprenentatge Líquid, MIND THE GAP

Un líder artístic i d’aprenentatge creatiu i treballador enfocat en créixer al camp de la Transformació Empresarial, el desenvolupament de persones i l’ecosistema d’innovació. Interessat en compartir passió i experiència en tot el relacionat amb innovació, creativitat, networking, New Normal, col·laboració social i aprenentatge i transformació.

COL·LABORADORS

Easy
MindtheGap
induct