WEBINAR:
1a convocatòria de la xarxa agROBOfood per finançar projectes de robòtica pel sector agroalimentari

DESCRIPCIÓ DEL WEBINAR

En aquest webinar explicarem les característiques principals de la 1a crida de la xarxa europea AgROBOfood: tipus de projectes que es busca, temàtiques, requeriments, procés de tramitació, calendari i consells per fer una bona proposta.

Al webinar es tractaran els següents temes:

– Introducció al projecte agROBOfood
– Informació sobre la convocatòria oberta per a propostes de robòtica en agricultura
– Preguntes

Posteriorment al registre li arribarà un enllaç per unir-se a la sessió online.
INSCRIU-T’HI AQUÍ

SOBRE AgROBOfood

AgROBOfood és una xarxa Europea d’innovació en robòtica integrada per universitats, centres de recerca i empreses capdavanteres en robòtica a nivell Europeu per impulsar i accelerar l’adopció efectiva de tecnologies robòtiques i d’Intel·ligència Artificial en el sector agroalimentari.

Aquesta xarxa pretén ser el punt de trobada (one-stop-shop) per a serveis avançats a empreses del sector agroalimentari, així com per a compartir coneixement, infraestructures i bones pràctiques amb l’objectiu de promoure l’aplicació de conceptes robòtics d’alta tecnologia al sector agroalimentari i demostrar la seva aplicabilitat en circumstàncies pràctiques, per augmentar la productivitat i la sostenibilitat en el sector.

INFORMACIÓ SOBRE LA CONVOCATÒRIA
(Open Call)

S’acaba de publicar la primera convocatòria (Open Call) de finançament per a projectes experimentals.

Aquesta crida va dirigida a:

  • Donar suport a la indústria (PIMES agroalimentàries) en la transformació digital a través de demostradors i plataformes robòtiques.

  • Millora de la indústria d’automatització (maquinària agrícola, selecció i manipulació d’aliments, etc.) gràcies a la col·laboració amb empreses del sector robòtic.

  • Mobilització de fons de finançament privada que ajudin a escalar las tecnologies robòtiques i de transformació digital aplicades al sector agroalimentari.

MÉS INFORMACIÓ SOBRE LA CALL

Consorci de 2-5 socis:

– Agroalimentaris i robòtica
– Un usuari final
– Una PIME proveïdora de tecnologia

Dates:

Convocatòria: fins el 31 de maig de 2020
Projecte: setembre 2.020 fins maig 2022

COL·LABORADORS