Convocatòria oberta

Integra el teu producte a la solució Plug & Play de StepUP i forma part d’un clúster de proveïdors de tecnologia europeu!

Organitzen:

La renovació energètica profunda d’edificis és clau per reduir dràsticament la demanda d’energia i aconseguir la descarbonització en edificis per a l’any 2050, en línia amb la directiva europea d’eficiència energètica en edificis (EPBD). La tecnologia per assolir aquesta reducció existeix al mercat avui en dia, però només és utilitzada en renovacions superficials.

El projecte europeu StepUP desenvolupa un nou procés per a la renovació integral profunda, minimitzant la bretxa en el rendiment, reduint el risc d’inversió i maximitzant el seu valor.

StepUP interactua amb tota la cadena de valor de la renovació integral d’edificis. Per això, Eurecat llança una convocatòria dins del projecte per a la creació d’un Clúster de Proveïdors de Tecnologia (Technology Provider Clúster, TPC per la seva sigles en anglès). El TPC estarà compost per empreses fabricants de productes de construcció que puguin ser compatibles i adaptables a la tecnologia Plug & Play creada el StepUP.

Els productes de les empreses participants s’integraran com a components de la solució de façana i sistema SmartHeat que es demostrarà en dos pilots durant el projecte i rebran visibilitat com a components instal·lats. A més, les empreses formaran part d’un clúster de proveïdors de tecnologia a nivell europeu.

La convocatòria s’ha donat a conèixer durant un workshop celebrat el passat 5 de novembre, en el qual s’ha donat a conèixer el projecte StepUP i tecnologies plug & play desenvolupades, els reptes i beneficis de la rehabilitació industrialitzada i com empreses del sector de la construcció poden participar.

Dirigida a:

Empreses espanyoles fabricants o distribuïdores de productes de construcció que puguin ser integrats en el sistema Plug and Play del projecte StepUP.

Exemples: finestres, persianes, sistemes actius de ventilació, sistemes de filtració d’aire (qualitat aire interior), sistemes IoT amb gestió de dades, sensors, sistemes domòtica, il·luminació exterior, radiadors, sistemes de canonades, plaques fotovoltaiques, etc.

PRESENTA LA TEVA CANDIDATURA

NOTA: Convocatòria oberta fins el 30 de novembre. Per a dubtes o preguntes contactar amb Irene Ràfols, Directora de la Unitat de Producte, a irene.rafols@eurecat.org 

Consulta els continguts de la sessió

11:00h

Benvinguda i introducció del workshop

Irene Rafols, Directora de la Unitat de Desenvolupament de Producte d’Eurecat

11:05h

Experiències d’Eurecat en el sector de la construcció [DESCARREGA LA PRESENTACIÓ]

Rolando Garcia, Responsable de Desenvolupament de Negoci de Construcció d’Eurecat

11:15h

Presentació del projecte StepUP i tecnologia Plug & Play  [DESCARREGA LA PRESENTACIÓ]

Mariona Ciscar, investigadora de la Unitat de Desenvolupament de Producte d’Eurecat

11:45h

El repte de la rehabilitació industrialitzada [DESCARREGA LA PRESENTACIÓ]

Jesús Miguel Alonso, Director d’Innovació d’ACR

María Ibañez, Tècnica d’Innovació d’ACR

12:00h

Discussió tècnica sobre la integració de productes de terceres parts a la tecnologia Plug & Play [DESCARREGA LA PRESENTACIÓ]

Modera: Mariona Ciscar, investigadora de la Unitat de Desenvolupament de Producte d’Eurecat

12:10h

Torn de preguntes i respostes

12:30h

Tancament i finalització de la jornada

Irene Rafols, Directora de la Unitat de Desenvolupament de Producte d’Eurecat

Entitats col·laboradores

PTEC