TEXFOR i Eurecat signen un conveni de col·laboració

/, Notes de premsa/TEXFOR i Eurecat signen un conveni de col·laboració

TEXFOR i Eurecat signen un conveni de col·laboració

TEXFOR i Eurecat signen un conveni de col·laboració per impulsar projectes d’innovació en el sector tèxtil

  • L’acord reforçarà la competitivitat de les empreses en els àmbits de la Innovació, la Investigació i Desenvolupament i la Tecnologia.

  • El conveni signat oferirà assessorament i serveis a Texfor i a totes les seves empreses associades.

  • Tex4i és una de les iniciatives sorgides de la col·laboració entre el centre tecnològic i la patronal tèxtil amb la què es pretén donar un gran impuls a les pimes catalanes.

Barcelona, 10 de setembre de 2017.- La Confederació de la Indústria Tèxtil (TEXFOR) ha signat un conveni de col·laboració amb Eurecat, Centre Tecnològic de Catalunya, amb la finalitat d’impulsar projectes d’innovació en el sector tèxtil

L’acord entre ambdues organitzacions busca reforçar la competitivitat de les empreses en els àmbits de la Innovació, la Investigació i el Desenvolupament i la Tecnologia. Mitjançant el Conveni signat, Eurecat assessorarà i prestarà serveis a TEXFOR, així com a totes les seves empreses associades.

Així mateix, l’acord també segella un compromís mutu de desenvolupar projectes conjunts en benefici del sector i de les empreses. Un d’aquests projectes és Tex4i, una iniciativa que pretén acostar la tecnologia a les pimes catalanes del sector i ser un referent per a la cooperació i el foment de la innovació a les empreses tèxtils.

Altres línies de col·laboració establertes entre TEXFOR i Eurecat inclouen el desenvolupament de formació i divulgació del coneixement en innovació tèxtil per a diferents sectors com la salut, l’eficiència energètica, els materials compostos, 3D Printing i fabricació auditiva, entre d’altres.

By | 2017-09-12T10:08:34+00:00 setembre 10th, 2017|Corporatiu, Notes de premsa|0 Comentaris

Deixeu un comentari

Ets humà? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!