THE DIGITAL HEALTH UNIT AT EURECAT EXPLORES NEW TECHONOLOGIES TO CREATE NEW SERVICES AND BETTER PRODUCTS

David Marí

Director de la Unitat de Digital Health d’Eurecat

David Marí té un Master of Science (MSc) en electrònica, un altre en telecomunicacions per la Universitat Ramon Llull (URL) i un Màster en administració d’empreses (MBA) per la Universitat Pompeu Fabra (UPF).

Té més de 20 anys d’experiència en gestió de projectes TIC i gestió d’R+D amb equips multidisciplinaris, treballant tant en la indústria com amb el món acadèmic, i participant en projectes del programa marc de la UE des de 2011. Sempre ha estat vinculat professionalment al sector tecnològic, treballant en diferents diversos sectors com el de la comunicació, administració pública, energètic i salut.

Caps de línies d’investigació

SILVIA ORTE

DATA SCIENCE IN HEALTHCARE

Enginyera Tècnica en Telemàtica (2008) i Enginyera de Telecomunicacions (2010) per la Universitat Pompeu Fabra on es va especialitzar en la modelització d’interfícies d’usuari adaptatives adreçades a gent gran i persones amb discapacitat. Actualment, lidera la línia de Data Science in Healthcare de la Unitat de Digital Health.

Sebastian Idelsohn - Research Eurecat

SEBASTIAN IDELSOHN

BIOMECHANICS

Enginyer Mecànic per la Universitat Nacional de Rosario (Argentina), Sebastian Idelsohn va obtenir el seu doctorat “cum laude” a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) al Grup d’Enginyeria de Biomecànica, Biomaterials i Teixits. Actualment, lidera la línia d’investigació en Biomecànica de la Unitat de Digital Health.

JORDI ESCUDER

INNOVACIÓ

És llicenciat en Enginyeria Biomèdica per la Universitat Pompeu Fabra (2017, UPF) i  té un Màster en Innovació i Emprenedoria en Enginyeria Biomèdica per la Universitat de Barcelona (2019, UB). Té experiència en gestió tecnològica en centres de recerca , hospitals i startups de MedTech. Actualment, lidera la línia d’Innovació de la Unitat de Digital Health.

Coordinació científica

Vicent Ribas - Research Eurecat

VICENT RIBAS

DATA SCIENCE IN HEALTHCARE

Doctorat “cum laude” en Intel·ligència Artificial, Vicent Ribas també té un Màster of Science en Enginyeria Matemàtica i Enginyeria de Telecomunicacions per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i un Màster en Enginyeria Elèctrica de la Kungliga Tekniksa Högskolan (Suècia). Actualment és el coordinador científic de la Unitat de Digital Health.