Les empreses Avinent, Lavinia i Noel s’han sumat al Patronat d’Eurecat, una incorporació que aporta al centre tecnològic una visió i experiència de gran valor en àmbits vinculats a la innovació tecnològica en les àrees de la fabricació d’equipament mèdic, de la comunicació i els continguts i de l’alimentació.

Avinent Group desenvolupa la seva activitat en el sector mèdic i dental, innovant per a la fabricació de nous productes. Mitjançant les tecnologies mèdiques més avançades, aporta solucions en camps com el de la implantologia, la pròtesis dental o el cràneo-maxilofacial.

Per la seva banda, el grup Lavinia es dedica a la creació, producció i difusió de continguts digitals i audiovisuals, oferint solucions de comunicació i tecnologia i generant continguts per a tots els suports i formats.

Noel, en l’àmbit de l’alimentació, és una de les empreses líders del sector carni que treballa en l’elaboració i exportació d’embotits. L’empresa compta amb nou plantes de producció situades a Girona, Barcelona, Osca i Terol, i amb presència en més de 55 països.