Food 4 Future 2023

Food4future

Food 4 Future 2023

Eurecat és Global Partner i hi serà present a la nova edició de la Food 4 Future ExpoFoodTech que tindrà lloc dels dies 16 al 18 de maig a Bilbao amb l’estand F640 situat al Hall 1 i amb dues ponències:

Dimarts 16 – 17:30 h.  Auditori EIT Food – Francesc Puiggrós“Best technologies to come to develop better food”

Dijous 18 – 12:00 h. Innovation Area – Marta Otero“Inteligència Artificial i altres tecnologies en producció agroalimentària”

Sobre la Food 4 Future

La indústria alimentària està immersa en una completa revolució. S’ha anomenat la revolució de la tecnologia dels aliments. I no només hi ha un repte a afrontar. No hi ha només un protagonista. Des de la indústria fins als consumidors, hem de pensar en termes sostenibles, consum local i reducció del malbaratament alimentari.

Respondre a aquests reptes és fonamental i ha desencadenat una geoestratègia alimentària mundial i una revolució tecnològica, amb l’aparició de noves tecnologies per a l’agricultura, el processament i la distribució, on la digitalització de la cadena de granja a taula tindrà un paper fonamental.

Gràcies a l’automatització i la indústria 4.0, ara podem predir la demanda dels nostres productes i reduir el malbaratament alimentari. És possible aplicar la traçabilitat i millorar la seguretat alimentària, utilitzant tecnologies com blockchain o Big Data. La robòtica ha demostrat que poden millorar el procés de fabricació, per això ara és el moment de confiar en ells i introduir-los en el nostre sistema de producció d’aliments.

Etiquetes: , ,

Data

16 - 18 maig 2023
Caducat!

Horari

Activitat de tot el dia

Ubicació

Bilbao Exhibition Centre - BEC
- Ronda de Azkue 1 48902 Ansio-Barakaldo
Categoria
Go to Top