El centre tecnològic Eurecat participa a la tercera edició de la Barcelona New Economy Week (BNEW), del 3 al 6 d’octubre, un esdeveniment organitzat pel Consorci de la Zona Franca, que reuneix experts en les transformacions tecnològiques i econòmiques per tractar  les temàtiques més avantguardistes en l’avenç cap a l’economia 4.0.

Experts d’Eurecat aportaran el seu coneixement i les claus per avançar cap a la indústria 4.0 en els àmbits de la mobilitat elèctrica i les noves demandes laborals. Pel que fa a la sostenibilitat, en el panell BNEW Sustainability, es presentaran reflexions i iniciatives relacionades amb la problemàtica medi ambiental i l’impacte a la salut, l’alimentació responsable, la bioeconomia i els bioresidus, i amb solucions tecnològiques innovadores en el marc de l’emergència per la manca d’aigua.

Finalment en el panell en indústria digital, que debatrà sobre temes d’indústria 4.0, centres de desenvolupament i innovació tecnològica, Intel·ligència Artificial o IOT, entre altres, els experts del centre tecnològic Eurecat se centraran en els NFT; els materials innovadors i intel·ligents, el Metavers en el model de manufactura intel·ligent i la revolució tecnològica en el sector agroalimentari 4.0.

El centre tecnològic Eurecat, que també estarà present en la zona de networking BVILLAGE, és partner de la BNEW 2022 després de la signatura d’un conveni de col·laboració el mes de setembre per part de la directora general del Consorci de la Zona Franca Barcelona, Blanca Sorigué, i del director general de Negoci d’Eurecat, Miquel Rey.

Durant quatre dies, la BNEW reunirà a l’edifici DFactory Barcelona fins a 600 ponents que participaran en un total de 130 panells, sessions i debats per tractar diferents qüestions que giren entorn a les set temàtiques seleccionades, Digital Industry, Real Estate, Mobility, Talent, Sustainability, Invest i Experience.

L’esdeveniment torna a la presencialitat al DFactory Barcelona, node de la indústria 4.0 del sud d’Europa, i mantindrà la seva naturalesa híbrida, fet pel qual també es podrà assistir de manera online a totes les conferències.