Històries d’innovació i empresa a Catalunya

Fa ara 9 anys, els centres tecnològics del país i l’administració pública catalana ens vam proposar crear una entitat de referència en l’àmbit de la recerca industrial i la innovació, a semblança dels CT’s internacionals més prestigiosos i que impulsés de forma rellevant la innovació tecnològica de moltes empreses del país. Vàrem consensuar, aleshores, objectius estratègics i vam innovar molt a l’hora de donar resposta a aquest repte no menor. Per aconseguir-ho, vam comptar amb el compromís d’un excel·lent equip de professionals i també amb un variat grup d’empreses i persones que van conformar el primer Patronat de la nostra fundació Eurecat.

Aquest llibre vol ser un modest homenatge a aquestes persones i també vol donar a conèixer les seves històries empresarials, ja que totes elles són excel·lents exemples de l’esperit innovador del nostre país i de la seva gent. Des de Carinsa, Cellnex, Dicomol i Digital Legends fins a Hartmann, Hipra, HP, Metalic i Pintaluba comparteixen la seva trajectòria i plantejaments, juntament amb Reig Jofre, Relats, Santasusana, Sener, Simon i TV3.

Les quinze històries d’innovació i d’èxit empresarial a Catalunya que reuneix la publicació responen a la visió de les persones que lideren les companyies i permeten acostar com van néixer i com van conquerir l’èxit projectes altament innovadors i referents. En el llibre, relaten el recorregut de la seva empresa i aporten algunes claus sobre el pes específic que atorguen a la innovació tecnològica. Així mateix, exposen també les seves consideracions sobre el paper d’Eurecat en l’impuls de la transferència de coneixement al teixit econòmic i empresarial, així com des del punt de vista de l’impacte social.

Els diferents capítols reflecteixen uns itineraris empresarials totalment inspiradors i una visió optimista de futur, amb la innovació com a nexe d’unió. Es tracta d’empreses i d’experiències personals de sectors amb trajectòries molt diverses, que comparteixen una òptica molt potent sobre la innovació com a via per diferenciar-se, progressar i obrir nous mercats i que defineixen també el present i futur industrial del país i com Eurecat hi contribueix.

eurecat

Descarrega el llibre

    Por favor, déjanos tus datos de contacto y recibirás el libro directamente en tu buzón.

    Deseo recibir información general sobre Eurecat