novartis

Novartis és una companyia farmacèutica amb seu a Suïssa que ofereix solucions a les necessitats dels pacients.

Al 2018 van crear un Digital Finance Hub a Barcelona amb l’objectiu de combinar data science amb finances

Eurecat ha col·laborat amb Novartis en l’organització de 5 datathons pel Digital Finance Hub, sent les 3 últimes 100% online i internacionals.

Un datathon és un desafiament per a científics de dades on es presenta un repte de negoci i els participants busquen una solució diferencial per abordar-lo.

Novartis  ha incorporat el data science en la investigació, les operacions comercials i en la manera de relacionar-se amb els professionals de la salut i els pacients.

L’any 2018, va crear un Digital Finance Hub a Barcelona amb l’objectiu de combinar data science amb finances. Actualment, aquest Hub compta amb 25 científics de dades i diversos enginyers de dades que donen servei a tot el món.

Novartis ha col·laborat amb Eurecat en l’organització de 3 datathons per a la captació d’idees i talent. Els anys 2018 i 2019 en format presencial amb prop de 60 participants en cada edició. I el 2020, donada la situació de pandèmia i confinament ,es va organitzar una datathon virtual  amb 150 participants provinents de diferents països.

gemma lopez eurecat

Gemma López

Responsable de la Unitat Institutional & Business Events

Tel. +34 650 43 50 10

gemma.lopez[at]eurecat.org