ADEAPTIVE EURECAT

Desenvolupament de metodologies adaptatives per aplicacions d’e-Learning i per eines de suport digital a l’aprenentatge amb l’objectiu de millorar l’eficiència dels processos de capacitació dels alumnes.

El projecte ADeAPTIVE implementa pilots que mesuren l’adaptabilitat de l’aprenentatge de diversos grups d’estudiants d’emprenedoria, computació aplicada, art i globalització o zooarqueologia, entre d’altres.

La solució impulsada en el marc del projecte ofereix als estudiants un paradigma d’aprenentatge més personalitzat gràcies a les aplicacions adaptatives d’aprenentatge en línia. A més, el projecte permet als professors disposar d’una plataforma en línia fàcil d’utilitzar amb sistemes de suport a l’avaluació personalitzada per tal de gestionar la diversitat i aconseguir un ensenyament més efectiu i eficient.

ADeAPTIVE, que compta amb la participació d’Eurecat, permet que administradors i experts en institucions d’educació superior puguin fer un ús més modern, integrat i estratègic de les TIC i a més puguin facilitar la inclusió de recursos educatius oberts (OER, per les seves sigles en anglès) en el sistema docent.

El consorci del projecte, liderat per la Universitat Autònoma de Madrid (Espanya), està format per la l’Associació European University College (Bèlgica), la Universitat de Jyväskylä, (Finlàndia) UC Leuven-Limburg (Bèlgica), la Universitat de Vest din Timișoara (Romania) i Sulayr (Espanya).

Dades generals

Projecte

ADeAPTIVE – Disseny avançat d’aplicacions d’e-Learning personalitzades de l’ensenyament per millorar l’educació virtual

Referència del projecte 

2017-1-ES01-KA203-038266

Programa i convocatòria

Projecte finançat a través de la convocatòria Erasmus+. Key Action KA2 – Cooperation for innovation and the exchange of good practices Action Type KA203 – Strategic Partnerships for higher education.