DIH2 EURECAT

Xarxa europea formada per 26 Digital Innovation Hubs (DIH) de l’àmbit de la robòtica que té l’objectiu de promoure i accelerar l’intercanvi de coneixement i tecnologia entre els diferents centres i facilitar l’adopció de tecnologies robòtiques en el camp de la Producció Àgil.

El projecte DIH2  aposta per la robòtica per transformar l’agilitat de la fabricació a les petites i mitjanes empreses i facilitar les connexions que permetin una Producció Àgil a les fàbriques en què la velocitat i versatilitat són essencials per satisfer la demanda dels clients.

DIH2, que té l’objectiu d’augmentar la seva xarxa a més de 170 DIH l’any 2022, aconsegueix millorar la rendibilitat de les solucions avançades de robòtica; impulsar el creixement del mercat de la robòtica a nivell europeu i generar innovacions que maximitzen la productivitat i optimitzen l’agilitat en més de 300.000 PiMES manufactureres a tota la Unió Europea.

Eurecat, que participa en el projecte a través de la seva Unitat de Robòtica i Automatització i el Departament de Consultoria, s’encarrega de generar les eines perquè la xarxa DIH2 pugui intercanviar coneixement i millors pràctiques entre els diferents centres d’innovació.

El projecte està liderat pel Centre tecnològic VTT (Finlàndia) i compta amb un consorci format per 36 socis de 26 països europeus.

DIH2 Eurecat

Dades generals

Projecte

DIH-al quadrat   Accelerem fàbriques mitjançant la robòtica

Referència del projecte 

H2020-EU.2.1.1. – 824964

Programa i convocatòria

Projecte finançat per programa de recerca i innovació Horizon 2020 de la Unió Europea dins la convocatòria DT-ICT-02-2018 – Robotics – Digital Innovation Hubs (DIH), en virtut de l’acord de subvenció No 824964.

Web del projecte 

http://dih-squared.eu/