Estudi de viabilitat tècnica de l’ús de diferents tecnologies per millorar la connexió i diàleg amb el consumidor de retail i foodservice.

El projecte QR Connecting consumer ha avaluat la possibilitat d’utilitzar codis QR en el sector de l’alimentació per facilitar al consumidor final informació complementària i continguts addicionals sobre els productes que consumeix.

L’estudi s’ha vertebrat en quatre eixos: experiència immersiva (vídeos 360º, realitat augmentada i so 3D), nutricional, ambiental i relacional.

Al projecte QR Connecting consumer s’ha estudiat la viabilitat de les tecnologies com la realitat augmentada i el so 3D per posar en valor tant el producte final amb la informació addicional com els valors relacionats l’empresa alimentària i la seva marca.

L’estudi de viabilitat tècnica ha requerit l’elaboració d’una proposta de plataforma per resoldre els diferents reptes plantejats, així com una anàlisi de les tecnologies actuals per a satisfer els requisits de les empreses.

Eurecat ha participat en el projecte QR Connecting  consumer a través de la seva Unitat de Tecnologies Audiovisuals, encarregada del desenvolupament de l’experiència immersiva per les seves capacitats en realitat augmentada i so 3D.

El projecte ha estat coordinat pel Clúster Food Service, les empreses participants que han format el consorci han sigut Frit Ravich i Casa Ametller i els proveïdors tecnològics han estat Eurecat, Alimentium, inLab FIB – UPC i Inèdit.

Dades generals

Projecte

QR Connecting consumer

Referència del projecte

ACE012/20/000061

Programa i convocatòria

Projecte finançat a través de la convocatòria “Ajuts a Iniciatives de Reforç de la Competitivitat (IRC)” de l’Agència per a la Competivitat de l’Empresa (ACCIÓ) de la Generalitat de Catalunya

Web del projecte

www.clusterfoodservice.org