Project Description

SMARTSPACE EURECAT

Nova plataforma basada en l’Internet de les Coses (IoT, per les seves sigles en anglès) per a les indústries de l’hàbitat de Catalunya.

El projecte SMARTSPACE impulsa una nova solució IoT amb l’objectiu d’impulsar la indústria catalana de l’hàbitat, ampliar la seva oferta per incloure productes i dispositius connectats i a la vegada, afegir una diferenciació per als seus clients. SMARTSPACE promou que els fabricants i les marques del sector de l’hàbitat introdueixin un factor tant important i diferencial com l’IoT en els seus productes i facilitin la seva connexió a la nova plataforma desenvolupada o a altres que puguin aparèixer en el futur.

La nova plataforma desenvolupada en el marc del projecte permet recollir les dades de forma conjunta en tot el sector hàbitat (llars i espais col·lectius: hotels, residències, hospitals, escoles, oficines, etc.). La solució impulsada per SMARTSPACE està clarament enfocada al núvol i ha de donar una qualitat d’informació que també pugui ser explotada a nivell comercial.

El consorci del projecte, liderat pel Clúster de l’Equipament de la llar i contract- Cenfim, compta amb la participació de la Unitat de Smart Management Systems d’Eurecat, juntament amb Fundació i2CAT, Leitat, Bustper i Motion4.

Dades generals

Projecte

SMARTSPACE – Desenvolupament d’una solució IoT per a les indústries de l’hàbitat de Catalunya.

Referència del projecte

COMRDI18-1-0006

Programa i convocatòria

Projecte finançat per l’acreditació de Comunitat RIS3CAT i la selecció de projectes col·laboratius de recerca, desenvolupament i innovació, emmarcats en els àmbits sectorials de la RIS3CAT de les Indústries del Disseny o les Indústries Culturals i basades en l’experiència. Aquest projecte ha estat cofinançat per ACCIÓ, l’Agència per a la Competitivitat de l’Empresa de Catalunya. (Resolució EMC/1689/2018).