Participa al projecte europeu MoTiV i ajuda’ns a dissenyar el transport del futur! #Viatjoper1MotiV

Forma part de la nostra comunitat Woorti per contribuir al disseny de sistemes de transport més adaptats al valor que donen els usuaris al seu temps de viatge. Descarrega l’app Woorti i usa-la per registrar un mínim de 14 viatges. En acabar el repte, seràs recompensat i entraràs en un sorteig de fantàstics regals!

Uneix-te a centenars de persones de tot Europa! Comptem amb tu!

Registra’t ara
MoTiV Woorti #viatjoperunmotiv

Woorti és l’App que t’ajudarà a entendre millor el valor del teu temps de viatge.

L’App Woorti, desenvolupada en el marc del projecte europeu MoTiV, t’ajudarà a comprendre com valores el teu temps de viatge i els factors que afecten a la teva experiència. L’aplicació et permetrà registrar els teus desplaçaments i avaluar les teves decisions de mobilitat i viatges, amb l’objectiu de trobar alternatives per fer millor ús del temps propi. Woorti permetrà avaluar a escala europea les activitats que més valoren els usuaris segons el mode de transport per millorar-los.

Instruccions per participar

PAS 1 – Registra’t a la Comunitat Woorti a través d’aquest formulari.

PAS 2 – Descarrega’t l’aplicació Woorti des de l’App Store o Google Play i registra’t amb el mateix email que has utilitzat en el pas anterior.

PAS 3 – Mou-te! Fes servir l’aplicació per registrar els teus desplaçaments. Registra i valora més de 14 viatges per ser obsequiat amb un carregador de bateria extern. Si utilitzes l’App de forma continuada durant 14 dies entraràs al sorteig d’una increïble bicicleta elèctrica i dos abonaments de moto sharing.

PAS 4 – Problemes tècnics? Posa’t en contacte amb nosaltres a través del correu rco@eurecat.org.

MoTiV Woorti #viatjoperunmotiv

Avalua els teus viatges i guanya premis!

Tots els usuaris de Woorti que registrin més de 14 viatges seran recompensats amb un carregador de bateria externa del projecte MoTiV. Podran recollir-lo a les oficines d’Eurecat a partir del moment que se’ls notifiqui.

A la finalització de la campanya, els usuaris més entregats, que hagin utilitzat l’aplicació de forma regular durant 14 dies o més seran elegibles per participar en el sorteig d’una bicicleta elèctrica Torrot Citysurfer i dos abonaments SuperMuver per moure’s en moto elèctrica per les principals capitals espanyoles. El sorteig es durà a terme el dia 2 de desembre.

BASES DEL SORTEIG
Torrot bici Woorti

1r PREMI – Bicicleta Torrot Citysurfer

Bicicleta elèctrica, plegable, amb motor de 250W i bateria extraïble de fins a 50Km d’autonomia. Equipada amb canvi Shimano TX de 6 velocitats i un seient dissenyat per buscar una comoditat extra. Valorada en 1.300 euros. Més informació aquí.

Muving Woorti

2n i 3r PREMI –  Abonament Supermuver 

Abonament de 400 minuts per moure’s per les principals ciutats espanyoles en moto elèctrica. Valorat el 76 euros. Gentilesa de Muving. Més informació aquí

MoTiV Woorti #viatjoperunmotiv aplicació

Estàs interessat en col·laborar? Registra’t per formar part del repte #Viatjoper1MotiV!

Busquem voluntaris que registrin i avaluin els seus desplaçaments durant 14 dies a través de l’aplicació per telèfons mòbils Woorti  i participin activament en les diferents funcionalitats de la aplicació.

Les dades recollides seran tractades pel Centre Tecnològic Eurecat per extreure patrons de viatge recurrents, realitzar una anàlisi de cost-benefici i proporcionar recomanacions als operadors de transport, autoritats públiques i a la comunitat europea sobre com millorar les infraestructures de transport d’acord amb l’experiència de l’usuari.

Tota la informació que ens proporcionis serà anonimitzada i, per tant, ningú sabrà que les dades recopilades provenen de tu. Woorti compleix amb el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) europeu.

PARTICIPA

Col·laboradors