Oportunitats de finançament de projectes de R+D+i per a empreses de Tecnologies Mèdiques

La jornada tractarà les oportunitats de finançament que ofereix el “Centro para el Desarrollo Tecnológico e Industrial (CDTI)” dirigit al sector de les tecnologies mèdiques i afins.

Qui som?

Eurecat és el Centre Tecnològic de referencia a Catalunya que neix de la fusió d’Ascamm, Cetemmsa, Barcelona Digital, Barcelona Media, el CTM i el Centre Tecnològic de Nutrició i Salut, sota una mateixa marca i amb una estratègia comuna: ajudar les empreses catalanes a esdevenir més competitives, posicionant-se com a partner estratègic pel que fa a la implementació d’avenços disruptius en el sí de les seves organitzacions.

Els àmbits de coneixement i expertesa d’Eurecat permeten atendre les necessitats del teixit empresarial des d’una vessant més transversal i integradora, oferint una millora eficient en productes, processos i serveis. Per aquest motiu, volem donar-vos a conèixer les capacitats d’Eurecat i alinear-les així amb l’estratègia d’innovació del teixit empresarial català.

A qui va dirigit:

  Empreses de l`àmbit de les tecnologies mèdiques i afins amb voluntat d’innovar, amb necessitat de finançament i/o internacionalització.

(*) L’organització es reserva el dret de prioritzar l’accés a empreses susceptibles de rebre finançament en aquest àmbit, quedant excloses entitats hospitalàries, administracions públiques, consultores, emprenedors entre uns altres.

Jornada – taller:

  amb una orientació aplicada per tal que tots els assistents coneguin:

Informació de la jornada

Dia: 20 de abril del 2016

Horari: 09:30h a 13:30h

Lloc: Eurecat Barcelona – Sala Innova (edifici Imagina)

Av. Diagonal 177, 08018 Barcelona

Contacte:

Eurecat Events – events@eurecat.org | Tel: 932 381 400

Localització:

  • Instruments més adeqüats a les seves necessitats de R+D+i
  • Consells pràctics per orientar les sol·licituds en l’àmbit de la salud per tenir èxit.
  • Capacitats d’Eurecat com a Centre Tecnològic amb potencial per donar valor afegit als seus projectes.
  • Generació d’un esquema de la seva proposta durant la sessió de recomanacions
  • Novetats previstes per les convocatòries 2016
  • Una valorització individualitzada amb experts del CDTI durant l’entrevista bilateral. Clica al formularí aquí.

 Ponents:

Xavier Catasús
Responsable de Desenvolupament de Negoci dels Mercats de Salut i Esport a Eurecat. Llicenciat en Geologia per la Universitat de Barcelona. Compta amb una experiència professional de més de 20 anys en el sector Salut, especialment en l’àmbit de la imatge mèdica digital, les TIC i els dispositius mèdics, duent a terme tasques de consultoria, prevenda i desenvolupament de negoci a empreses com Udiat (Unitat de Diagnòstic per la Imatge d’Alta Tecnologia), Agfa Healthcare, Sectra Medical Systems i Alma IT Systems. Compta amb 12 contribucions científiques entre publicacions i congressos, i experiència com a col·laborador docent en cursos formatius de Tècnics Superiors en Imatge per al Diagnòstic.
Juan Luís Romera

Responsable de l’assessorament i promoció en l’àrea de Salut, Farmàcia i Biotecnologia del Dept. de Salut, Bioeconomía, Clima i Recursos Naturals dins la Direcció de Promoció i Cooperació del Centro para el desarrollo Tecnológico Industrial (CDTI). Doctor en Química Orgànica i Farmacèutica per la Universitat de Granada compta amb més de 18 anys d’experiència laboral, dels quals els últims 10 anys al CDTI (anteriorment va treballar en aquest centre com a avaluador tècnic de projectes de R+D+i). Així mateix ha treballat en l’àmbit Hospitalari (com a Facultatiu Resident d’Anàlisis Clíniques, després d’aprovar el QIR), en la Indústria farmacèutica (Janssen Cilag, en la divisió de Johnson and Johnson Pharmaceutical Research and Development) i com a investigador a la Universitat de Granada.

Fruit de la seva activitat laboral compta amb més de 36 contribucions científiques (entre publicacions i comunicacions a congressos). Així mateix ha impartit docència en l’àmbit Universitari i formació en l’àmbit hospitalari. I per la seva activitat actual és ponent habitual en jornades i tallers sobre finançament de R+D+i, organitzats per diferents institucions (Plataformes, Organismes públics de Recerca, Centres Tecnològics, Cambres de comerç, Associacions Empresarials,…).

Entitats col·laboradores

BioCat
TicSalut