Plastrònica: Nova Generació de Disseny i Connectivitat en el Vehicle

NOVA DATA: 11 DE JUNY 2020

Eurecat Cerdanyola
Av. Universitat Autònoma, 23, 08290 Cerdanyola del Vallès (Barcelona)

Organitza:

Amb el suport de:

Col·laboren: 

Aquesta jornada vol donar a conèixer la Plastrònica als sectors de l’automòbil i la motocicleta. També coneguda com In-Mold Electronics (IME), és una tecnologia emergent que uneix l’electrònica i els materials plàstics i que té com a finalitat l’obtenció de productes d’alt valor afegit fabricats a gran escala, dotant-los de funcions i prestacions avançades. La Plastrònica suposa un salt qualitatiu i quantitatiu per a la implementació d’aplicacions capdavanteres de disseny i connectivitat. La nova planta pilot de Plastrònica d’Eurecat és la primera d’aquestes característiques al sud d’Europa.

Objectius:

1. Conèixer les possibilitats que ofereix la Plastrònica per al sector de la mobilitat (automòbil i motocicleta), donant una visió dels seus avantatges, com la millora en el disseny de producte, la seva usabilitat i capacitats, o l’optimització en els costos de producció, però debatent també sobre les seves barreres d’implementació en el sector.

2. Desenvolupar projectes pilot d’implementació de la Plastrònica en diversos casos d’estudi que siguin alhora innovadors i propers a mercat, amb la implicació d’empreses interessades a introduir-se en aquest àmbit i empreses usuàries finals

3. Presentació i visita de la nova Planta Pilot de Plastrònica d’Eurecat que permet la creació de nous productes i processos, reduint el time-to-market, mitjançant la combinació de l’electrònica impresa i la hibridació de components electrònics amb processos tradicionals de la transformació del plàstic.

VISIONA EL PROGRAMA COMPLET
INSCRIU-T’HI!

Nota: donat l’aforament limitat de la sala, es prioritzarà l’assistència a empreses del sector de la mobilitat, components i a perfils relacionats amb la innovació de producte o l’optimització de processos.

A qui s’adreça:

Aquesta jornada està ideada per a empreses de la cadena de valor del sector de la mobilitat (l’automòbil i la motocicleta). S’adreça a perfils gerencials i tècnics que treballen en el camp de el disseny de producte, la innovació o l’optimització de processos industrials.

PROGRAMA

09:00h

Recepció i acreditació d’assistents

09:15h

Benvinguda i presentació de la jornada

09:25h

Tendències en connectivitat/comunicació i HMI i les seves implicacions en la conceptualització d’acabats interiors i exteriors del vehicle
Presentació per part de SEAT (Desenvolupament d’Acabats)

09:50h

Experiències en la incorporació d’electrònica en components plàstics i barreres en la seva implementació
Participació de Tier 1, proveïdors de materials i equips,… (TBC)

10:30h

Tecnologia Plastrònica a Eurecat

10:50h

[Taula rodona] Reptes i oportunitats de la Plastrònica per al sector de la mobilitat
Participació de tots els ponents

11:30h

Visita en grups a la planta pilot de Plastrònica i consultes individuals

13:00h

Conclusions i tancament de la Jornada

ON