La novena edició del Forum TurisTIC, el congrés sobre l’aplicació de les TIC en el turisme organitzat pel centre tecnològic Eurecat, reunirà el mes de juny a Barcelona experts per abordar els reptes del sector en l’escenari post-Covid-19, amb temàtiques com la gestió de les destinacions mitjançant la Intel·ligència Artificial, els nòmades digitals i les noves oportunitats que s’obren, i els fons de recuperació Next Generation EU per a la transformació digital i la transició ecològica de l’activitat turística.

L’esdeveniment, que se celebrarà el 22 de juny en un format híbrid, ha obert el termini per presentar candidatures d’aplicacions tecnològiques que contribueixin a gestionar les destinacions i el màrqueting turístic, amb especial incidència en els desafiaments que es plantegen en el context del turisme post-pandèmia. La convocatòria Call for Projects estarà oberta fins al proper 18 d’abril i els projectes seleccionats podran explicar la seva experiència innovadora en el marc del congrés.

El Forum TurisTIC aplegarà empreses del sector turístic, empreses d’innovació i desenvolupament tecnològic, així com institucions públiques implicades, associacions i gremis especialitzats en aquests sectors.

La novena edició del congrés compta les entitats promotores Generalitat de Catalunya, a través del Departament d’Empresa i Coneixement, l’Ajuntament de Barcelona i la Diputació de Barcelona.