cafes cornella eurecat

Cafès Cornellà és una empresa familiar torradora de cafè des del 1920

La seva filosofia inspira coneixement, innovació, metodologia i exigència per obtenir l’Espresso perfecte

Decoding Coffee és el nom que rep l’estratègia de transformació digital de Cafès Cornellà

La cerca de la millor tassa de cafè sempre ha estat vinculada a Cafès Cornellà al desenvolupament i la innovació tecnològica per preservar la qualitat de la tassa de cafè en totes les etapes de la seva indústria i en totes les passes que es produeixen en les cafeteries.

Aquesta estratègia de transformació digital de Cafès Cornellà s’ha denominat “Decoding coffee”. Es va iniciar l’any 2010 en situar la tassa de cafè com la unitat que representa el procés de base de la digitalització de tot el procés: des del gra de cafè fins a la creació de l’Espresso Perfecte. L’analítica avançada de dades, la Internet de les Coses o el Machine learning, estan ben presents en aquest procés de digitalització i permeten l’obtenció de quadres de comandament que fan possible analitzar tota la materialització de les tasses de cafè en el sector de l’hostaleria. 

Cafès Cornellà va ser seleccionat com un projecte +PIME, iniciativa d’Eurecat amb el suport de la Generalitat de Catalunya i entitats empresarials per apropar la innovació tecnològica a la pime catalana. D’altra banda, en el marc del projecte europeu ADMA, és acompanyat per Eurecat en el desenvolupament d’un pla de transformació digital per millorar la competitivitat de l’empresa a través de l’optimització de costos i la generació de nous models de negoci, i participarà a l’esdeveniment final com Ambaixador d’ADMA.

El projecte de digitalització de Cafès Cornellà culminarà amb la cafeteria connectada 4.0. 

maria fuentes eurecat

Maria Fuentes

Cap de Desenvolupament de Negoci a Girona

Tel. +34 609 347 001

maria.fuentes[at]eurecat.org