Eurecat-innova-Miliunverd-envas-baginboxEurecat ha col·laborat amb l’empresa familiar Miliunverd, ubicada a Reus i a La Sénia, en la recerca d’un envàs sostenible, en format bag-in-box, per comercialitzar el seu oli d’oliva verge extra “Casolí”.

Per trobar l’envàs més adient i sostenible, Eurecat va realitzar un estudi de mercat d’envasos innovadors i ambientalment sostenibles per conèixer les alternatives presents i futures per a la comercialització de l’oli. L’envàs bag-in-box va ser escollit com l’opció més adient per a la comercialització de l’oli d’oliva.

L’estudi, que inclou una estimació de l’impacte ambiental dels diferents envasos per reduir l’impacte ambiental, es va dur a terme amb el mètode de l’anàlisi de cicle vida i va tenir en compte tant el material de l’envàs, com el procés de fabricació.

Miliunverd aposta per la sostenibilitat en tots els aspectes del procés productiu des de l’inici en el cultiu, la producció i l’envasat del producte i forma part, juntament amb Eurecat, del Clúster Catalonia Gourmet.